Onaylı Üye
daha konuşma yapılırken bile dolar yükseldi, doğalgazı işletip dağıtımını yapabilirsek yaptırım olarak dolar dahada artabilirBro gönül isterki dolar düşsün ama sanmıyorum be kral onun için çok sağlam bir kaynak bulup ihracat yapmamız lazım gibime geliyor.
Yapma işte atma o zehirli oku kalbimize indirme daha pc toplicam bendaha konuşma yapılırken bile dolar yükseldi, doğalgazı işletip dağıtımını yapabilirsek yaptırım olarak dolar dahada artabilir
pc toplayacaksan parçalarını tek tek al fiyat ve fırsat takibi yapO kadar doğru dedinki yemin ederim 4 aydır dolar düşcek diye pc toplamıyorum evdeki pc yetiyor bana ama daha yüksek sisteme geçmek istiyorum düşcek diye beklerken gün geçtikçe yükseliyor kafayı yersin
Aslında evdeki pc gayet iyi benim 1660 var 8gb ram var acaba diyorum ram 2x8 yapıp ekran kartınıda yükseltem okey olurmu hiç toplamasam böyle yapsam buda bana mantıklı geliyor senin dediğin gibi fiyat fırsat takibi yaptım bir şey yakalayamadım pusudayım zaten.pc toplayacaksan parçalarını tek tek al fiyat ve fırsat takibi yap
bu zamanda pc toplanmaz dostum
gönül ister ki düşsün bizde son çıkan sistemleri alalım ama gerçekler ortadaYapma işte atma o zehirli oku kalbimize indirme daha pc toplicam ben
rtx 2060 süper civarı bi kart alırsan yeni sistem toplamaya gerek kalmaz bence. 3 bin civarı şuan fiyatıAslında evdeki pc gayet iyi benim 1660 var 8gb ram var acaba diyorum ram 2x8 yapıp ekran kartınıda yükseltem okey olurmu hiç toplamasam böyle yapsam buda bana mantıklı geliyor senin dediğin gibi fiyat fırsat takibi yaptım bir şey yakalayamadım pusudayım zaten.
1660 ekran kartı var sen yeni pc toplamak istiyorsunAslında evdeki pc gayet iyi benim 1660 var 8gb ram var acaba diyorum ram 2x8 yapıp ekran kartınıda yükseltem okey olurmu hiç toplamasam böyle yapsam buda bana mantıklı geliyor senin dediğin gibi fiyat fırsat takibi yaptım bir şey yakalayamadım pusudayım zaten.
Bakınıyorum zaten sürekli siteleri geziyorum fırsat fiyatları kovalıyorumda yok galiba öyle yapıcam 8gb ram var bende onu 2x8 yapcam ekran kartınıda yükselticem ama 2060 sanki kullananlar bir tık memnun değilmiş gibi yorumlar görüyorum çok aşırı anlamadığım için bu işlerdende bulaşmak istemiyorum o ekran kartınagönül ister ki düşsün bizde son çıkan sistemleri alalım ama gerçekler ortada
Post automatically merged:
rtx 2060 süper civarı bi kart alırsan yeni sistem toplamaya gerek kalmaz bence. 3 bin civarı şuan fiyatı
Bakınıyorum zaten sürekli siteleri geziyorum fırsat fiyatları kovalıyorumda yok galiba öyle yapıcam 8gb ram var bende onu 2x8 yapcam ekran kartınıda yükselticem ama 2060 almaya karar verirsem bir tık daha eklerim 2080 alırım ben argönül ister ki düşsün bizde son çıkan sistemleri alalım ama gerçekler ortada
Post automatically merged:
rtx 2060 süper civarı bi kart alırsan yeni sistem toplamaya gerek kalmaz bence. 3 bin civarı şuan fiyatı
Kral dur beni gaza getirme yarın giter taktırırım öyle manyak bir huyum var1660 ekran kartı var sen yeni pc toplamak istiyorsun
2x8 dual kit ram al gamer 3200mhz olanlarından arkana bakma
youtube üzerinden gaming performans videoları izlemeden hiç bir kartı alma benceeziyorum fırsat fiyatları kovalıyorumda yok galiba öyle yapıcam 8gb ram var bende onu 2x8 yapcam ekran kartınıda yükselticem ama 2060 sanki kullananlar bir tık memnun değilmiş gibi yorumlar görüyorum çok aşırı anlamadığım için bu işlerdende b
orası sömürge altında olduğu için çıkan petrolün bi değeri yok. Olası bir kaynak daha bulma durumumuzda bizede aynılarını yapmak isterler ama biz venezuela gibi sömürge altına girmeyeceğimiz için ambargolara başlayabilirler üstümüzde. Ne olursa olsun o tür bi ülke gibi olacağımızı sanmıyorum ama tabikide kullanmayı bilmek çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?