video link :[QUOTE = "roungen, post: 2215746, member: 2026356"]
bugs in mta san andreas game closed, are there any bugs that are not closed? Can you help me? , this game is protected by netc.dll anti cheat, can you bypass? , I will do whatever you want in return, please, I've been playing this game for 10 years, i want this '[MEDIA = youtube] cG5DuhLOMDE [/ MEDIA]' please watch this bro
[/ QUOTE]
It says video is unavailable
hayır sunucuda hata yok adam gta_sa.exe kullanıyor ve ya başka birşey ama bunu netc.dll yani mta nın koruması görmüyorbelki sunucu hata yaptı
kardeşim şimdi şöyle mta da dd modunda arabalar bu kadar hızlı ve seri gitmez bunu gta_sa.exe dosyasından ROAD ın ismini değiştirerek buga sokup yapıyorduk ama mta bunu fixledi gta_sa.exe değişitirince oyundan banlıyor ama bu adam ban yemeden bunu yapabiliyor bunu dediğim aracı çok seri ve hızlı ben bu oyunda kullanabileceğim bi açık arıyorum ve ya direk netc.dll koruma dosyasını bypass etmek istiyorum ama anlamadıgımdan dolayı yapamıyorumÇok karışık anlatmışsın sanırım ya da ben anlamadım
evet görmüyor olabilir açık olabilir bu ama hangi açık bunu öğrenmek bende kullanmak istiyorumMta koruma görmüyor
evet görmüyor olabilir açık olabilir bu ama hangi açık bunu öğrenmek bende kullanmak istiyorumMta koruma görmüyor
bro now now mta da dd mode the cars do not go so fast and serial i am looking for an open that i can use in this game from gta_sa.exe file or i want to bypass netc.dll protection file directly but i cantI didnot understand dude sorry
amacım bunu kullanmakamacını ne olduğunu kavrayamadım bile
kardeşim şimdi şöyle mta da dd modunda arabalar bu kadar hızlı ve seri gitmez bunu gta_sa.exe dosyasından ROAD ın ismini değiştirerek buga sokup yapıyorduk ama mta bunu fixledi gta_sa.exe değişitirince oyundan banlıyor ama bu adam ban yemeden bunu yapabiliyor bunu dediğim aracı çok seri ve hızlı ben bu oyunda kullanabileceğim bi açık arıyorum ve ya direk netc.dll koruma dosyasını bypass etmek istiyorum ama anlamadıgımdan dolayı yapamıyorumanlamadım knk yada sen anlatamadın
oyun açıgı bulmaktan yada bypassdan anlıyorsan özelden yazabilir misinneler dönüyo pek anlamış değilim
it's an old game but important to megame is already old stop playing it
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?