Multi Theft Auto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ben foruma Yeni Katıldım Suan Nereye Konu Açabilirim Bilmiyorum Ama Bana Yardım Edicek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler

Ben Multi Theft Auto'da online Olanında Cheat Engineyi Acınca Açınca Hata Veriyor Ben Para Kodlama Ban Yememe Gibi İşlemleri Nasıl Yapıcam Bu Yapım Aşaması C++ Yapabilirim yoksa C# mı Yapmam Gerekiyo Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Arkadaşlar

Bağlantı Hatası Veriyo ?

Son düzenleme:
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Bypass lazim yoksa read/write yetkin olmaz ve cheat engine ve benzeri programlar acilmaz
Post automatically merged:

Bypass lazim yoksa read/write yetkin olmaz ve cheat engine ve benzeri programlar acilmaz

Üye
7 HİZMET YILI
Napmalıyım O zaman bana Yardımcı Olurmusun lutfen

Üye
7 HİZMET YILI
sagul anlamadıgım konuyo sana sorabilirim demi

Üye
7 HİZMET YILI
ama oyuna girince bağlantıyı kesiyo ?
Multi Theft Auto girince youtubeden cheat engineden poinerleri alıyo sonra Kodluyo Ben Multi Theft Auto yu Açıyorum Ama
Bağlantıyı Kesiyo Cheat Engine Açık Diye Napmalıyım
Youtubeden hangi videoyu izlemeyim tavsiyen varmı bana yardımcı ol lutfen

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
veriyorum kalkıyo sayfadan ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
veriyorum kalkıyo sayfadan ?
bende zamanında çok denemiştim mta da hile yapmayı mtada hile yapmak çok zor profosyenel bir codder olmadıkça adamların çok sağlam bir anti cheat sistemleri var ve Ram da çalışan işlemlere kadar teker teker bütün olsaı şüpheli dosyaları tarıyor ve sanırım cd0 hatası alıyorsundur eğer hile yapmak istiyor isen internette bazı youtubekanallarında para ile mta hile motorları satanlar var 50-60 dolar ne kadar güvenilirdir orasını bilemem

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Anti-Cheatleri baya iyi, piyasada anca 1-2 tane vardır, ücretsiz bulman imkansız.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI

Kuro
Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
I recomend download cheat engine source, edit names in larazus and copile ... Will work for mta.

I m dead inside
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
need bypass and use cheat engine

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Öncelikli iş reading ve writing memory databaselerini çözmen olacak

Üye
6 HİZMET YILI
Dude MTA is kind of meme.

The AC itself works by using a driver (fairplaykd.sys) and there's also other integrity checks done by other modules (NETC if i am not wrong, more than years that I have cheated MTA)
Besides that, back in the days I remember that you can actually Read in memory just using WPMwithout the needing of a special handle, which means u can do already your ESP externally
I won't give u more tips cause u have to find it itself, but one thing that they are bad is checking the hash of their files (so u can work it)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...