MultiVersus'a yeni karakter: Rick Sanhez

• Moderatör
MultiVersus'a eklenen yeni oyun karakteri

Çıkışını 19 Temmuz 2022’de yapan ve oynaması ücretsiz olan MultiVersus Temmuz ayında birçok kullanıcı tarafından oynandı. Steam mağaza sayfasında 78 bin 862 olumlu yorumu bulunan bu oyunda Brawlhalla mantığında seçilen karakterlerle arenada kıyasıya bir dövüş yapılıyor. Kıyasıya dövüş yapılan bu alanda karakter seçimi de yapılabiliyor. Karakter seçimi yapılan bu oyuna oyun yapımcıları tarafından bir süredir yeni karakter eklendiğini görmekteyiz. Oyunun karakter kadrosuna Rick and Morty çizgi filminden tanıdığımız Rick Sanhez eklenecek. Karakterin oyuna ne zaman ekleneceği bilinmese de çok kısa bir sürede oyuna dahil olacak ve MultiVersus’un yayıncılığını üstlenen Tony Huynh karakterin oyuna ne zaman ekleneceğine dair net bir bilgi vermedi. Huynh yaptığı paylaşımda çok yakında oyuna ekleneceğini söyledi. Ne zaman geleceğini bizler de bilemiyoruz.

MultiVersus'a Rick Sanhez ne zaman eklenecek ve Rick Sanhez'in oyuna ekleneceği haberi nereden duyuruldu?

Oyunun geliştiriciliğini üstlenen Player First Games, oyun kullanıcılarına bu güzel haberi MultiVersus oyununun resmi Twitter hesabından koymuş olduğu bir fragmanla Rick Sanhez’in oyuna dahil edileceğini kullanıcılarla paylaştı. Fragmanı incelediğimizde Reindog ve Wonder Woman’ı bir kavganın ortasında görüyoruz ve bu kavga devam ederken de dövüşün tam ortasında bir portal açılıyor ve bu portaldan da oyuna eklenecek olan karakter Rick Sanhez’i görüyoruz ve fragmanın devamını beklerken orada fragmanın son bulduğunu görüyoruz. Kullanıcıların gözü Rick Sanhez’in oyuna ne zaman ekleneceğine çevrilmesine rağmen oyun yapımcılarından oyuna ne zaman ekleneceğine dair bir açıklama gelmedi. Oyunun yönetmeni sadece Twitter’dan çok yakında paylaşımını yaptı. Elde olan bilgi şu anlık için sadece bu ve karakterin en kısa süre içerisinde oyuna ekleneceğini biliyoruz.

Oyuna birçok karakter eklenmekle birlikte olup hepimizin God of War oyunundan bildiği Kratos karakterinin oyuna eklenebileceği söylentileri var. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyuna bilindik ünlü karakterlerin eklenmesi sizce nasıl oluyor ve oyuna hangi karakterlerin eklenmesini istiyorsunuz? God of War oyunundan bildiğimiz Kratos karakterinin oyuna eklenebileceği her ne kadar söylenti olsa da Kratos’u MultiVersus’da görmek isterdim ve benim tahminime göre de diğer bilindik ünlü oyunlardan karakter eklemeleri de aslında fena olmazdı. Sizler ne düşünüyorsunuz? Benim düşüncem şudur ki God of War’daki Kratos karakterinin eklenebileceği söylentisi umarım gerçek olur ve oyuna eklenir.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
asıl gelmesi gereken karakter geldi sonunda

Üye
3 HİZMET YILI
multi versusun hilesini yapan nie hiçkimse yok her foruma falan baktım böle sınırsız jump falan olsa tatlı olurdu :D