MusaLLat.exe Kurtulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DAD
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar foruma baktım ve konunun çözümü hakkında bir konu açılmamış onu fark ettim aslında virüsün yazarı , virüsü silecek programı da paylaşmıştı ünlü bir Türk virüsü bu MusaLLat.exe daha çok flash bellekler de sık sık rastlanmaktadır . Bu virüs regedit , cmd ve görev yöneticisini devre dışı bırakır böylece başlangıç düzeyin de Windows kullanabiliyorsanız çözmeniz epey zorlaşır . Öncelikle hem bu virüsten hem de diğer virüslerden kurtulmanızı sağlayan ve bilgisayarınızda ki çöp dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ve diğer(TCP Eniyileştirme , Windows Düzeltici v.b) araçların bulunduğu bir program önerim olacak bu program hem bu sorunu çözecek hem de bilgisayarınıza hızlandırma v.b katkısı olacaktır . Advanced SystemCare Ultimate adlı programı zaten birçoğumuz biliyoruz ve kullanmışızdır ama bilmeyen arkadaşlar için gerçekten yararlı bir program program ismini aratarak full sürümünü güvenli bir siteden indirebilirsiniz . Kurduktan sonra araçlardan Windows Düzelticiyi indiriyoruz . Buradan Güvenlik kısmından Görev Yöneticisi , cmd ve regedit i aktif hale getiriyoruz . Daha sonra görev yöneticisinden başlangıç seçeneklerini açıyoruz ve musallet.exe ' yi pasif hale getiriyoruz . En son olarakta sistemimizi kapsamlı bir şekilde taratıyor ve kalıntılarla beraber diğer virüsler de var ise siliyoruz .

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Okumaya Üşendim Ama Sanırım Yararlı Konu :p

DAD
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Okumaya Üşendim Ama Sanırım Yararlı Konu :p
Hhahah :D sağol dostum tanışma bölümündeki konumu okuyup bana bi merhaba diyebilirsin eyw :)

Yararlı Bir Konu Dostum, Teşekkürler.
İşine yarayacak bir durum oluşmaz umarım dostum iyi günler :) tanışma kısmındaki konumu okuyup bana bi merhaba diyebilirsin :)

Flashı biçimlendir sonrasında malwerbytes yada dr.web ile tarat emin ol diye bidaha tarat virüsü sil ve virüs getirebilecek şeylerden uzak tut usb için usb disk koruyucu yu indir web dosyalsrını dr.webden taratabilirsin ama uzun süreceği için sen direk virüs total le de baksbikirsin
İyi forumlar :)
Aynen dostum teşekkürler yorumun için :) Tanışma bölümündeki konumu okuyup bana bi selam verebilirsin . İyi günler :)

musallat.exe duygulandım be :)
İnternet kafedeki uygulamaların ikonlarını pcye atıp açmaya çalışan çocukların kabusuydu bi ara :)

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilmeyenler vardır elbette güzel olmuş bu konunun açılması

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
o virüs kaç senelik la bnden yaşlıdır :D

DAD
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
o virüs kaç senelik la bnden yaşlıdır :D

2005 gibi çıkmıştı bu virüs :D Virüs yapımcısı yaptığı program ile virüsü temizliyordu . Programda 3 kere hakkımı helal ediyorum butonuna basıyordun ve temizleniyordu :D bi botnet ağı kursaydı şimdiye 20 - 30 m user kasmıştı

● вιя єƒѕαηє ●
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yararlı Teşekkürler

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
2005 gibi çıkmıştı bu virüs :D Virüs yapımcısı yaptığı program ile virüsü temizliyordu . Programda 3 kere hakkımı helal ediyorum butonuna basıyordun ve temizleniyordu :D bi botnet ağı kursaydı şimdiye 20 - 30 m user kasmıştı

harbi tabi o zaman nerden aklına gelicek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...