- Yasaklandı
-
I'm the Boss
Ultra Üye
BozkurtTeam' Alıntı:Düşünclerinizi alalım
1,2 güne paylaşılcak ....
Yeni menü ile Menü değişcek beyler bikaç oynama yapcam
#MorpHeus' Alıntı:Mutan mı dedi biri
hackerSahti' Alıntı:kardeş ben bu loaderı sana alma demedim mi ?
hatta projeyide sil demedimmi _?
BozkurtTeam' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:kardeş ben bu loaderı sana alma demedim mi ?
hatta projeyide sil demedimmi _?
ben sana projeyi çoktan sildim
Sadece loaderla bikaç pointi aldım demedimmi ?
Zaten menünüz bi işime yaramaz absürt bi tema seçmişiniz
Sadece loaderda değişiklikler yaptım proje gg bebek
hackerSahti' Alıntı:alma dedim bende kardeş ?BozkurtTeam' Alıntı:ben sana projeyi çoktan sildim
Sadece loaderla bikaç pointi aldım demedimmi ?
Zaten menünüz bi işime yaramaz absürt bi tema seçmişiniz
Sadece loaderda değişiklikler yaptım proje gg bebek
BozkurtTeam' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:alma dedim bende kardeş ?
loaderı alma demedin kardeşim Farkettiysen Bayada b değişiklikler yaptım loadera Sırf o arkaplan resmi olmasa
(ki onlada fireworkste uraştım) loader b işe yaramaz da neyse Ayrıca sizinki gibi beklenyor formu olmuycak bunda direk listbox 1 de İnjecting.. yazcak Ve form2 yi açcak
Siz in yaptığınız bekleniyor şeysini de sildim neyi alcam dediysem onları aldım bro zaten Reslemeden başka bi özellik yok Onun dışında herşey benim hilemde var zaten ;hatta bende fazlası da varda neyse
BU ArADA ALMA DEMEDİN
Çorumlu kış uykusundan uyanınca kendisine yeni loader yapsın yapcak adam yapar zaten
Bu Loader artık ben kişiselleştirdim baby sizin loadrınız değil bu
hackerSahti' Alıntı:tamam kardeş haram ederiz olur biter bu işBozkurtTeam' Alıntı:loaderı alma demedin kardeşim Farkettiysen Bayada b değişiklikler yaptım loadera Sırf o arkaplan resmi olmasa
(ki onlada fireworkste uraştım) loader b işe yaramaz da neyse Ayrıca sizinki gibi beklenyor formu olmuycak bunda direk listbox 1 de İnjecting.. yazcak Ve form2 yi açcak
Siz in yaptığınız bekleniyor şeysini de sildim neyi alcam dediysem onları aldım bro zaten Reslemeden başka bi özellik yok Onun dışında herşey benim hilemde var zaten ;hatta bende fazlası da varda neyse
BU ArADA ALMA DEMEDİN
Çorumlu kış uykusundan uyanınca kendisine yeni loader yapsın yapcak adam yapar zaten
Bu Loader artık ben kişiselleştirdim baby sizin loadrınız değil bu
BozkurtTeam' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:tamam kardeş haram ederiz olur biter bu iş
1 . O arkaplan senin değil buna eminim çünkü sen grafiker deyilsin
2. senin emeğin sadece menüden geçtiğine %101 eminim ki menüyü sildim bi *kime de yaramaz zatenb
aldığım şeyler sadece resleme zaten siz O loaderı paylaşsaydınız bile Ben loaderdaki arkaplan resmini alıp
frieworks le gene editliycekstim ki gene öle yaptım arkaplan resimini projenizden değil build edilen exe den aldım şahitlerimde var
Haram ederiz dedğinie göre şu yazıları okumamışsındır demek buda benim haklı olduğumu gösterir Senin emmeğin burda 0 ben sadece işime yarayanarı aldım senin o hazır temalı form2.veebeee ne dokunmadım
Projenide sildim diyom ulan özrülü kendi projeme ekledim loaderı
BozkurtTeam' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:tamam kardeş haram ederiz olur biter bu iş
1 . O arkaplan senin değil buna eminim çünkü sen grafiker deyilsin
2. senin emeğin sadece menüden geçtiğine %101 eminim ki menüyü sildim bi *kime de yaramaz zatenb
aldığım şeyler sadece resleme zaten siz O loaderı paylaşsaydınız bile Ben loaderdaki arkaplan resmini alıp
frieworks le gene editliycekstim ki gene öle yaptım arkaplan resimini projenizden değil build edilen exe den aldım şahitlerimde var
Haram ederiz dedğinie göre şu yazıları okumamışsındır demek buda benim haklı olduğumu gösterir Senin emmeğin burda 0 ben sadece işime yarayanarı aldım senin o hazır temalı form2.veebeee ne dokunmadım
Projenide sildim diyom ulan özrülü kendi projeme ekledim loaderı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?