Ben biraz ana fikri ana düşüncesi olan izledikten sonra bişiler katıcak şeyler istiyorum.Konusu nedir?peaky blinders , harika bir dizi .
Biliyorum da onları google film yazsam karşıma o cıkar ben bilinmedik değişik istiyorumScarface öneririm brom vurdulu kirdili bı film ama
Dizilerin hepsini izledim filmlerde sadece Er Rynanı kurtarmayı izlemedim.Dizi olarak : Vikingler,Game of Thrones, Prison Break,La Casa De Papel
Film : Kuzuların Sessizliği,The Platform,Er Ryanı Kurtamak,Cizgili Pijamalı Çocuk
umarım izlersin pişman olmayacağına eminim
Varmı başka dizi lazım film bitiyor hemen dexteri izledin mi güzel mi ?İyi bari onuda izle mesajım boşa gitmesin
dexteri izlemedim ama punisher izledim bide witcher, witcher 1 sezon ama yeni sezon gelicek bak onu da izle süper baş rölde clark kent abimiz varVarmı başka dizi lazım film bitiyor hemen dexteri izledin mi güzel mi ?
izledim bende bekliyorum 2.sezonunudexteri izlemedim ama punisher izledim bide witcher, witcher 1 sezon ama yeni sezon gelicek bak onu da izle süper baş rölde clark kent abimiz var
başka aklıma gelmiyor kral sen benden de fena çıktınizledim bende bekliyorum 2.sezonunu
tamam izlicem baktım güzel fragmanıİyi bari onuda izle mesajım boşa gitmesin
Do you speak turkish ?i dont know about movie series but smurf series is pretty cool
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?