Mutlu olamıyorum, tavsiye verir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bende mutsuzum sosyelesmeye çalıs biraz belki mutlu olursun etrafında olan seyleri fazla takma

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Her erkek bu yoldan geçmiştir, sana abin olarak şunu diyim: Bir kızı unutmak istiyorsan başka kızlarla vakit geçirmelisin denendi onaylandı, bende senin yaşlarında çözümler aradım ama başka yolu yok fakat bunu yaparken kimseyi üzmeden yapmalısın. Hayatın sürekli hareket halinde olursa acın azalır. Hiç unutmayacaksın ama bir zaman sonra hissizleşeceksin. Bu şekil devam edersen bu iki ay, beş ay, iki yıl, diye uzar. Benim bir arkadaşım var üç yıl oldu hala özlüyor, üzülüyor sonuç hayatına eziyet ediyor. Bir kere hayata geliyorsun yeni uğraşlar bul zor şeyler değil bunlar, millet neler yaşıyor ayakları olmayıp senden mutlu olan adam var. Kaybettiklerine üzülmeyi bırakta elindekilerle mutlu ol, yapabiliceklerini düşün git yap. Hayatını yaşa zaman kimseyi beklemiyor.
Teşekkür ederim abi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kafanı bu tarz sevgili muhabbetlerıne yorma yaşın genç herşey üniversite dönemınde baslıyor üniversitenın tadını bır alsanız akşama kadar ders calısırsınız daha iyi bir üniversiteye gidebilmek icin
(uyarıda bulunayım her gencın yaptıgı hata şarkı dınlememeye calıs yoksa sarkıdaki manasız sözcüklerle o kızı aklına getirceksın veya hareketli şeyler dinleyebilirsın )

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
önce mutlu olmak için bir sebep aramaman lazım.
derin nefes al daha da rahat hissediceksin.
arada kestirip uyumakda iyi gelir.
gülmek için komik videolar da izleyebilirsin psikolojik olarak modunu yükseltir.
başkaları hakkında düşünmeyi salla (unut)
mutsuz geçirdiğin anlar bitti ve artık sen yeni bir zamanı yaşıyorsun
artık geçmişi salla gitsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...