Beklemediğim yerden geldi güldüm. Peki bir poşet yok mu playlistte?
Rap deyince çok geniş oldu sanki hocam. Elektrodan kastın daha skrillex'e yakın tarzda mı yoksa marshmello gibi mi?elektronik ve rap müzik
Katılmamak elde değil, eskiden rap dinlemekten hoşlanan birisi olarak nedense günümüzdekiler beni pek kendilerine bağlayamadılar. Nedense rap yapıldığında anarşik bir tutum görüşlerini belli etmek için kullanılan bir yol bir mesaj bekliyorum. Son zamanlarda böyle gördüğüm tek şarkı açık olarak Şanışer'in Susamam parçası idi ki bu da sosyal farkındalık üzerineydi biraz. Günlük olarak dinlenebilecek bir parça değildi.Piyasa da Autotune kullanmıyan neredeyse yok denecek kadar az ben biraz old school Allame,Joker,Ceza vb.
New school olarak Ati,Stabil dinliyorum genel olarak.
Bu cümleleri her duyduğumda aklıma sofrada arkaya yaslanarak düşen abimiz geliyor.ahmet kaya calcak bi yanda yada müslüm gürses rakı olcak böyle arkadaşların miss gibi
olum dalga geçme adamla kafası güzelmişBu cümleleri her duyduğumda aklıma sofrada arkaya yaslanarak düşen abimiz geliyor.
Rap deyince çok geniş oldu sanki hocam. Elektrodan kastın daha skrillex'e yakın tarzda mı yoksa marshmello gibi mi?
Post automatically merged:
skrillex'e yakın
Hangi şehir hocam? Birkaç mekan paylaşabiliriz.Jazz müziklere bayılıyorum ve sadece jazz çalan kafelere falan gidiyorum garip.
Manisadayım buralarda mekan az var böyle, olsa da çok elit oluyor yada gençler takılıyor ortasını bulmak zor. Manisadaysan ona göre mekan paylaşabiliriz.Hangi şehir hocam? Birkaç mekan paylaşabiliriz.
Benim Ankara maalesef hocam. Burada da hemen hemen öyle. Kızılay gibi bir yere gidersen çok genç oluyor. Kavaklıdere Bahçeli gibi bir yere gidersen de dediğin gibi ortasını bulmak çok zorlaşıyor. Bazı publarda bir sürahinin 350₺ olduğunu rahatlıkla görebiliyorsun.Manisadayım buralarda mekan az var böyle olsada çok elit oluyor yada gençler takılıyor ortasını bulmak zor manisadaysan ona göre mekan paylaşabiliriz.
Eğer güzel bir arkadaş tayfan varsa katılabilecek hep birlikte söylemesi çok zevkli oluyor. Eğer biraz daha vikinge kayabilecek olarak seviyorsan iskandinav şarkıları ilgini çekebilir. Söyleniş olarak çok bağımsızlar ama güzel olduklarını söyleyebilirim. Eluveite'in Inis Mona-Lvgvs-A Rose for Epona şarkılarına bakabilirsin.Korsan müziklerine hastayım ben enerji veriyor bana böyle mod yükseltiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?