Müzik Muhabbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Eğer güzel bir arkadaş tayfan varsa katılabilecek hep birlikte söylemesi çok zevkli oluyor. Eğer biraz daha vikinge kayabilecek olarak seviyorsan iskandinav şarkıları ilgini çekebilir. Söyleniş olarak çok bağımsızlar ama güzel olduklarını söyleyebilirim. Eluveite'in Inis Mona-Lvgvs-A Rose for Epona şarkılarına bakabilirsin.
The drunk scotsman (lyrics) tarzı dinliyorum lol oynarkende arkada çalıyorum :) toxiclik yapmamı engelliyor beni frenliyor :D teşekkür ederim bu arada bakacağım

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Benim Ankara maalesef hocam. Burada da hemen hemen öyle. Kızılay gibi bir yere gidersen çok genç oluyor. Kavaklıdere Bahçeli gibi bir yere gidersen de dediğin gibi ortasını bulmak çok zorlaşıyor. Bazı publarda bir sürahinin 350₺ olduğunu rahatlıkla görebiliyorsun.
Ben loş ve ferah ortamları seviyorum açıkçası ve bu şehirde hava almak için ne deniz var ne bi bok afedersin hiçbir şey yok. Bu yüzden kafa dağıtmak için elit yerlere gidiyorum oraları da çok pahalı bi çay 15-20 Tl falan en ucuz içki 150 Tl gibi saçma sapan olaylar salak insanlardan uzak olmaya çalışıyorum buna bile para vermek zorundayım acayip saçma.

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Eğer güzel bir arkadaş tayfan varsa katılabilecek hep birlikte söylemesi çok zevkli oluyor. Eğer biraz daha vikinge kayabilecek olarak seviyorsan iskandinav şarkıları ilgini çekebilir. Söyleniş olarak çok bağımsızlar ama güzel olduklarını söyleyebilirim. Eluveite'in Inis Mona-Lvgvs-A Rose for Epona şarkılarına bakabilirsin.
İskandinav şarkıları mı be? efsane şarkılardır dinleyince içinde sanki dev bir adam yatıyor gibi bir his veriyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
The drunk scotsman (lyrics) tarzı dinliyorum lol oynarkende arkada çalıyorum :) toxiclik yapmamı engelliyor beni frenliyor :D teşekkür ederim bu arada bakacağım
Biliyorum hocam bayağı güzel oluyor böyle şeyler özellikle uzun süre dinleyip ezberleyip eşlik edince mükemmel şarkılar.
Post automatically merged:

İskandinav şarkıları mı be? efsane şarkılardır dinleyince içinde sanki dev bir adam yatıyor gibi bir his veriyor.
Katılıyorum insanın modunu ruh haline göre çok yükselten şarkılar. Kötü bir mooddayken de dünyadan nefret etmeye sebep oluyor gibi hissettiriyor ama

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Biliyorum hocam bayağı güzel oluyor böyle şeyler özellikle uzun süre dinleyip ezberleyip eşlik edince mükemmel şarkılar.
bende bir yayıncıdan alıştım reklam yapmayayım kıvırcık bonus saçlı bir adc carry bilirsin :D uzun zamandır dinliyorum ezbere biliyorum çoğunu anlamını da bilince ayrı güzel oluyor :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dude send me links of some rapp songs

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
90 ların hiphop rap playlist var efsane birşey dinlerken tüylerim diken diken oluyor

Notorious and cold like the downtown streets
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hep rock ve hip hop'un iyi olduğunu düşündüm

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
asi styla
arsız bela
dj dikkat
heijan
muti
isyankar 45
haylaz
HaRiKaLaR MoRuKQ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...