Üff eski şarkılardan wolftü oynarken dinliyodum saolsagopa kajmer - baytar
patron & sagopa kajmer- siyah tavsiye ederimArkadaşlar minecraft lfs ets2 falan fistan oynarken dinleyebileceğim (sıkmayan) arabesk yada rap müzik önerirmisiniz.
LÜTFEN EZHEL ŞEHİNŞAH ÖNERMEYİN GERÇEK RAPÇILARI ÖNERİN!
Ben başlıyorum:
Bergen - Benim İçin Üzülme (BeatMallow Remix) bu şarkı tofaşlarda çalanlara benzemiyor.
No.1 - Bol Pantolon ve 70lik (Edited) Buda silinen bir parça diye hatırlıyorum ama efsaneler efsanesi
Dinledim ama çok sarmadı beni ama teşekkürlerpatron & sagopa kajmer- siyah tavsiye ederim
Agoniyi dinlemedim bir onu deneyeyim teşekkürlerAgoni - Sanırım Ölüyorum
12. No.1 - Anlatmak İstemedim
06. No.1 - Ateş ve Barut
rica ederim ne demekArkadaşlar minecraft lfs ets2 falan fistan oynarken dinleyebileceğim (sıkmayan) arabesk yada rap müzik önerirmisiniz.
LÜTFEN EZHEL ŞEHİNŞAH ÖNERMEYİN GERÇEK RAPÇILARI ÖNERİN!
Ben başlıyorum:
Bergen - Benim İçin Üzülme (BeatMallow Remix) bu şarkı tofaşlarda çalanlara benzemiyor.
No.1 - Bol Pantolon ve 70lik (Edited) Buda silinen bir parça diye hatırlıyorum ama efsaneler efsanesi
neden rica ettin ?rica ederim ne demek
ben yeniyim de bilmiyordumneden rica ettin ?
spam yasak bilgin olsun
tamam yorumların alt tarafında bilgiler veriyor eğer rica ya da teşekkür etmek istersen like butonuna basmalısınben yeniyim de bilmiyordum
bilgin olsun spam yasak
eski şarkılar insanı eskiye götürürÜff eski şarkılardan wolftü oynarken dinliyodum saol
o zaman eski şarkılar ile hitlerin yaşına gidip hitleri öldürebiliriz ?eski şarkılar insanı eskiye götürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?