3 Ara 2016 Yasaklandı #1 CrawLTR C Üye Katılım 9 Kas 2016 Mesajlar 18 Tepki puanı 1 Yaş 27 9 HİZMET YILI Merhabalar bugün sizlere müzikbotunda teamspeak'a ilk giren kişilere nasıl hoşgeldiniz ses kaydı yada belirlediğiniz müziği çaldırabilrisniz. Script basit kullanım arayüzüne sahiptir bize gerekenler 1 adet müzik bot kurulu makina ilgili scriptmizi /opt/sinusbot/scripts klasörüne atınız. Resimdeki gibi ayarlayabilrisniz. Özel ses kaydı için basit bir program kullanabilirsiniz yada daha profesyonel programlar ile güzel işler başarabilirsiniz.. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap EMEĞE SAYGI #MemoryHackers Umarım İşinize Yaramıştır ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Hedef Teamspeak 3 Bölümünde Moderatörlük.
Merhabalar bugün sizlere müzikbotunda teamspeak'a ilk giren kişilere nasıl hoşgeldiniz ses kaydı yada belirlediğiniz müziği çaldırabilrisniz. Script basit kullanım arayüzüne sahiptir bize gerekenler 1 adet müzik bot kurulu makina ilgili scriptmizi /opt/sinusbot/scripts klasörüne atınız. Resimdeki gibi ayarlayabilrisniz. Özel ses kaydı için basit bir program kullanabilirsiniz yada daha profesyonel programlar ile güzel işler başarabilirsiniz.. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap EMEĞE SAYGI #MemoryHackers Umarım İşinize Yaramıştır ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Hedef Teamspeak 3 Bölümünde Moderatörlük.
3 Ara 2016 Yasaklandı #2 mauro11 M Süper Üye Katılım 5 Ocak 2016 Mesajlar 610 Tepki puanı 3 Yaş 27 10 HİZMET YILI Emegine Sağlık Kardeşim.
3 Ara 2016 #3 realozel R Süper Üye Katılım 19 Kas 2016 Mesajlar 659 Tepki puanı 10 Ödüller 7 9 HİZMET YILI hata veriyo düzeltirsen sevinirim
3 Ara 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 CrawLTR C Üye Katılım 9 Kas 2016 Mesajlar 18 Tepki puanı 1 Yaş 27 9 HİZMET YILI ʍhε' Alıntı: hata veriyo düzeltirsen sevinirim Genişletmek için tıklayın ... Link i Düzelttim Simdi Denermisin?
ʍhε' Alıntı: hata veriyo düzeltirsen sevinirim Genişletmek için tıklayın ... Link i Düzelttim Simdi Denermisin?
3 Ara 2016 #5 realozel R Süper Üye Katılım 19 Kas 2016 Mesajlar 659 Tepki puanı 10 Ödüller 7 9 HİZMET YILI CrawLTR' Alıntı: ʍhε' Alıntı: hata veriyo düzeltirsen sevinirim Genişletmek için tıklayın ... Link i Düzelttim Simdi Denermisin? Genişletmek için tıklayın ... tm anladım
CrawLTR' Alıntı: ʍhε' Alıntı: hata veriyo düzeltirsen sevinirim Genişletmek için tıklayın ... Link i Düzelttim Simdi Denermisin? Genişletmek için tıklayın ... tm anladım
6 Ocak 2017 #6 KuvvetWT K Üye Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI resim açılmıyor değiştirimisin yapamadım ?
6 Ocak 2017 #7 TRCmon T Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 49 Tepki puanı 3 9 HİZMET YILI Deneyeceğim dostum teşekkürler