Kendime Mybb üzerinden clash royale forumu kuracağım. Mybb tasarımdan anlayan varsa Ö.M. atsın. Hasan abi yardım edecekti o da yok suanda spam içerik değil. İhtiyacım olduğu için bu konuyu açıyorum.
Konu kasıyormuşum gerizekalı hakaret etmek istemiyorum sana ama ettiriyorsun. Ben spam değil diye oraya yazmışım. Seni ilgilendiriyormuki ? Seni bu konu ilgilendirmiyor! Sen burda yorum atıyorsun. Hem bu sohbet ben buraya açma gereği duydum açtım. Yargılayamazsın beni sen kimsin !
Konu Kasmıyor Sadece Mybb Forum Açamıyor Yardım İstiyor Bende Clash Royale Kuracaktım Kurdum Hata Verdi Tam Yapamıyorum Yardıma İhtiyacım Var Benimde Hayırdır GaminMan?
Konu Kasmıyor Sadece Mybb Forum Açamıyor Yardım İstiyor Bende Clash Royale Kuracaktım Kurdum Hata Verdi Tam Yapamıyorum Yardıma İhtiyacım Var Benimde Hayırdır GaminMan?
Bak Ne Diyor Sen Kimsin Diyor Yani Forum Üyelerini Sallamıyor Biz Olmasak Onlarda Olmazdı Ve Soru Cevap Olması Lazım Soru Cevap Olması Lazım Orda Soru Cevap Ve Muhabbet Bölümü Mü Yazıyor
Şu An Muhabbetmi Ediyor? Konu Açacağın Yer Yoksa Off Topic E Açabilirsinn Yazıyor OffTopicde Senin Anlama Kapasiten Olmadığı İçin Anlamıyorsun Sorumu Soruyor Sence Bu Sorumu Muhabbetmi Konu Açacağı Yer Yokmuş Buraya Açmış Doğal Bişey Lütfen Şurdan ****** git