Çözüldü MySql Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Selamun Aleyküm.
MySql De Loaderime Login Register İşlemi Yaptım Fakat KYetki Diye Birşey Oluşturdum. Register Okurken Kyetki Üye Oluyor. Ben Bunu Login Yaptırırken Nasıl Üyemi Adminmi Vs Nası Yaparım Ona Göre Form Açılıcak Login Olurken

Griffin Premium
Ödüller
6
Mysql yerine Github raw bağlantısı oluşturabilirsin. Adminse başka normal kullanıcı ise başka form açılır.

Çözüm
Onaylı Üye
Hesaplar kısmına adminlik seviyesi vs diye column ekle onu login olurken okut ona göre form elemanları değişsin.

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Seçkin Üye
Ödüller
9
Çok basit kanka :D mysql ine değerler diye bir şey ekle formundan kayıt olanlara 1 yaptır sende mysql den kayıt ol yani elle kayıt et sonra o değeri 0 yap formda 0 sa form3 e atsın 1 se form2 ye atsın mantığı kur olmadı mysql e adminHwid diye bir şey açarsın oraya kendi hwidini girersin form açıldığında hwidini alırsın eğer aynıysa admin olarak algılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.