11 Şub 2016 #1 Atlgan A Onaylı Üye Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 79 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 29 10 HİZMET YILI Abiler sorun şu malum imza bölümünde tek bir resime izin veriliyor bende 4-5 tane gifi birleştirip tek bi resim haline getirmek istiyorum yani şöyle aynen bu olsun abi hepsi yan yana hareket etsin ama aslında tek bi resim olsun inşallah anlamışsınızdır Teşekkrüler !
Abiler sorun şu malum imza bölümünde tek bir resime izin veriliyor bende 4-5 tane gifi birleştirip tek bi resim haline getirmek istiyorum yani şöyle aynen bu olsun abi hepsi yan yana hareket etsin ama aslında tek bi resim olsun inşallah anlamışsınızdır Teşekkrüler !
11 Şub 2016 Moderatör #2 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI -- Resim Çıplaklık İçerdiginden Silindi.. Başka bir Resimle Örnek ver. Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Şub 2016 Konuyu başlatan #3 Atlgan A Onaylı Üye Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 79 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 29 10 HİZMET YILI LeftSpace' Alıntı: -- Resim Çıplaklık İçerdiginden Silindi.. Başka bir Resimle Örnek ver. Genişletmek için tıklayın ... İyide ben o resimleri inceldim be kardeşim hangisi çıplaklık içeriyodu Allah aşkına Oyla 0 Olumsuz oyla
LeftSpace' Alıntı: -- Resim Çıplaklık İçerdiginden Silindi.. Başka bir Resimle Örnek ver. Genişletmek için tıklayın ... İyide ben o resimleri inceldim be kardeşim hangisi çıplaklık içeriyodu Allah aşkına
11 Şub 2016 Moderatör #4 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI Atlgan' Alıntı: LeftSpace' Alıntı: -- Resim Çıplaklık İçerdiginden Silindi.. Başka bir Resimle Örnek ver. Genişletmek için tıklayın ... İyide ben o resimleri inceldim be kardeşim hangisi çıplaklık içeriyodu Allah aşkına Genişletmek için tıklayın ... Ulan Adamı çileden çıkartma Kadının *****ü gördüm burdan Hala hangisi diyorsun git bi göz doktoruna görün. Oyla 0 Olumsuz oyla
Atlgan' Alıntı: LeftSpace' Alıntı: -- Resim Çıplaklık İçerdiginden Silindi.. Başka bir Resimle Örnek ver. Genişletmek için tıklayın ... İyide ben o resimleri inceldim be kardeşim hangisi çıplaklık içeriyodu Allah aşkına Genişletmek için tıklayın ... Ulan Adamı çileden çıkartma Kadının *****ü gördüm burdan Hala hangisi diyorsun git bi göz doktoruna görün.
11 Şub 2016 Moderatör #5 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI https://pixlr.com/express/ Şu siteden Collage Diyerek Resimleri tek tek ekle Hepsini 1 Resim Yapar. Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Şub 2016 Konuyu başlatan #6 Atlgan A Onaylı Üye Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 79 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 29 10 HİZMET YILI LeftSpace' Alıntı: https://pixlr.com/express/ Şu siteden Collage Diyerek Resimleri tek tek ekle Hepsini 1 Resim Yapar. Genişletmek için tıklayın ... Bendekiler resim değil ama gif ordaki resim sadece örnek o tarzda 6-7 tane gifi birleştirmek istiyorum ben Oyla 0 Olumsuz oyla
LeftSpace' Alıntı: https://pixlr.com/express/ Şu siteden Collage Diyerek Resimleri tek tek ekle Hepsini 1 Resim Yapar. Genişletmek için tıklayın ... Bendekiler resim değil ama gif ordaki resim sadece örnek o tarzda 6-7 tane gifi birleştirmek istiyorum ben