nader11ndeu lütfen okuyup bilgi verir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lord_OF_Recep
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
neder11ndeu GP Farmer v1 de atma sorunları düzelcek diye bilgi verdiniz v3 Oldu atma sorunu GP farmerde hala düzelmedi Bidaki GP farmer v4 te 2-4 saat arası atma sorunu cözülcekmi gün boyu bota bırakabilcekmiyiz bilgi verirseniz cok güzel olcak sevgiler emeğinize sonsuz saygı..

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş Nasıl Atıyor Yaw bende Atmıyor koyuyorum ?
Bide 3 roundluk mu kuruyosun yoksa 5 mi =?

Lord_OF_Recep
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
5 kuruyorumda 5 raundta  2 - 3 saat sonra atıyor demek istediğim gp farmer v1 de not düşmüslerdi v2 de 15 raundlukta atma gibi olay olmiyacak diye Bu atma sorunu bidaki Verisionda düzelcekmi diye sordum.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
devildowny' Alıntı:
5 kuruyorumda 5 raundta  2 - 3 saat sonra atıyor demek istediğim gp farmer v1 de not düşmüslerdi v2 de 15 raundlukta atma gibi olay olmiyacak diye Bu atma sorunu bidaki Verisionda düzelcekmi diye sordum.

Kardeşim Sen 3 Raundluk Kur Aynı Kutuyu Veriyor Bide 1dk40sn gibi kısa bi sürede oyun bitiyor ben gece 2 de bırakıyorum sabah 12 gibi alıyorum 200 kutu civarı
oluyor

Lord_OF_Recep
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
burak539425' Alıntı:
devildowny' Alıntı:

Kardeşim Sen 3 Raundluk Kur Aynı Kutuyu Veriyor Bide 1dk40sn gibi kısa bi sürede oyun bitiyor ben gece 2 de bırakıyorum sabah 12 gibi alıyorum 200 kutu civarı
oluyor

tamamda güzel kardeşim ben bu 15 raundlukta atma sorunlarınıda cözsünler diyorum 15 raundlukta daha fazla gp veriyor ondan dolayı v4 te sorun çözülcekmi diye yetkililerden bilgi almak istiyorum.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
devildowny' Alıntı:
burak539425' Alıntı:
oluyor

tamamda güzel kardeşim ben bu 15 raundlukta atma sorunlarınıda cözsünler diyorum 15 raundlukta daha fazla gp veriyor ondan dolayı v4 te sorun çözülcekmi diye yetkililerden bilgi almak istiyorum.

peki

Lord_OF_Recep
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
burak539425' Alıntı:
devildowny' Alıntı:

peki

yinede saol bilgin ve sohpetin için birde yetkililer cevap verse bilgi verse çok güzel olcak. :/

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bilgisayardan bilgisayara degisiyor atma meselesi. Ben 24 saat 10 raundluk atsam bile atmiyor beni. Oyunu bota birakip masaustune donuyorum ben.

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Bilgisayardan bilgisayara degisiyor atma meselesi. Ben 24 saat 10 raundluk atsam bile atmiyor beni. Oyunu bota birakip masaustune donuyorum ben.

Win 10 benimde aynı sorun var atıyor yarım saat sonra ne yapmalıyız ?

Lord_OF_Recep
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:

kardeşim 10 raundluk bile bi süreden sonra atıyor Bilgisayarımda hiç bi sorun yok 2.150 tl toplama bilgisayar işlemcileri gayet sağlam bi bilgisayar şu atma sorununu 15 raundlukta halletseniz sıkıntısız sorunsuz çok güzel olcak emeğe saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...