Bildiğiniz hüzere narutoda ninja takımları var.Team 7 olan takım hakkında bir teori gördüm ve bendeolabileceği kanahatine vardım.
3 tane team 7 sıralıycam buraya eskiden günümüze kadar.
orochimaru jiraiyatsunade obitorinkakashi sasuke sakura naruto
Kırmızı : Kötü yola düşenler ve sonradan iyi tarafa geçtiler Üstü çizili : Bu arkadaşlarda öldü malesef Sarı : Bunlar da hokage olanlar
Yani bu orantıya bakarsak sakura ilerde ölebilir diye bir teori çıkıyor.Bana mantıklı geldi ilerde büyük bir savaş çıkabilir ve sakura kendini insanlara şifa verirken korumasız kalabilir veya çok yorgun düşebilir.
Naruto hayranıyım diyemeyeceğim ama itachi hayranıyımdır. Bildiğim kadarıyla, sakura iyileştirme gücünü kullanırken chakra harcamakta. Bunun üzerinden teori yürütecek olursak yanlış hatırlamıyorsam obito ve madara tüm konoha ile savaşıyordu, eski hokageleri canlandırıp savaşıyorlardı, orada olduğu gibi herkesi iyileştirirken chakrası tükenebilir ve ölebilir.
Şu abartılan animeler haric her animeyi izleyebilirim.. hastalık gibi bir şey bendeki xd o yüzden tüm bilindik animeler; aot, dn gibi sadece özetleriyle animeyi bitirdim