Nasıl arkadaş olduğunu hatırlıyor musun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Küçükken nasıl bir başka çocukla arkadaş olduğunuzu bu bağı nasıl kurduğunuzu hatırlıyor musunuz ?

Benim küçüklüğümde bakkalların cips standlarının önünde çocuklar toplaşır hunharca cips paketlerini kurcalar ve içerisinde taso olanları seçip yine bakkalın önünde diğer çocuklarla yerlerdi taso bulamayan çocuklara yardım ederdik.
Topunu paylaştığında tasolarını paylaştığında misketlerini paylaştığında arkadaş olurdunuz her gün sabah erkenden sokağa koşup arkadaşının uyanıp gelmesini beklerdin.

Şimdi çocuklar ne yapıyor nasıl arkadaş oluyor ? Siz nasıl arkadaşlık bağı kuruyordunuz ?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şuan çoğu çocuğa kuzenime falan baktığımda sadece okulda arkadaşları var gibi görüyorum çünkü mahalleler boş hiç top oynayan çocuklar yok parklarda sadece aileleriyle gelen çocukları falan görüyorum eski tadı tuzu yok artık mahallelerin

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
şimdiki çocuklar sanal ortamda arkadaşlık kuruyor biz mahalle aralarında top oynayarak - erik çalarak :) kimin bisikleti varsa ona sırayla binerek vs. arkadaşlıklar kurardık

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
şimdiki çocuklar sanal ortamda arkadaşlık kuruyor biz mahalle aralarında top oynayarak - erik çalarak :) kimin bisikleti varsa ona sırayla binerek vs. arkadaşlıklar kurardık
Ya bisiklet mevzusu çok iyiydi mahallede herkes de olamazdı :D Olan çocukla da aramızı iyi tutardık ki binebilelim :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Evlerin arka otoparklarında top oynayarak, bisiklet paylaşarak, kim iyi kaleciyse herkes onunla arkadaştı. Yorulunca evde buluşup winning eleven oynardık dönüşümlü tekken 3ler fifa 98'ler ^^

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Misket, Yağlı Kayış, Simiiiiiiiiiiit , Bu Efesane oyunlarda çok Asabi çok çirkef bir çocuktum Hır Yapıyordum Ama Arkadaşlarım genelde bu hırsımı çok seviyorlarda o Kayış ile nasıl vuruyorsam onların hosuna gidiyordu :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Evlerin arka otoparklarında top oynayarak, bisiklet paylaşarak, kim iyi kaleciyse herkes onunla arkadaştı. Yorulunca evde buluşup winning eleven oynardık dönüşümlü tekken 3ler fifa 98'ler ^^
Benim atarilerim vardı ama ps yoktu ps si olan çocukla arkadaş olmak çok iyiydi ya :) :) sıra falan beklerdik veya paramız olunca internet cafelere giderdik 50 kuruşa 1 saat nice :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
artık her şey gibi arkadaşlıklar da sanal be :D

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bir gruba gir boş boş otur elbet konuşturmaya çalışan oluyor

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ben hepsaöma şekilerde arkadaşlıklar kurdum bence kendiliginden kuruyor arkadaslık

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
pc yoktu onda pc vardı battlefied vietnam oynardık çok güzeldi pc vardı onda

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Benim atarilerim vardı ama ps yoktu ps si olan çocukla arkadaş olmak çok iyiydi ya :) :) sıra falan beklerdik veya paramız olunca internet cafelere giderdik 50 kuruşa 1 saat nice :D
Tabi ya... Ama şimdi sanal arkadaşlık diye hayıflanmaya gerek yok çok yakın bir arkadaş grubum var oyun oynarken tanıştık ve şu anda birbirinin arkasını en çok kollayan hayatının her noktasında yardımcı olmak için koşturan insanlarız ve çocukluk anılarımız da benzer. Yaşla ve jenerasyonla alakası var bence, 40 yaşındakı biri de şu anda başka bir 40 yaşındaki kişi ile teknoloji aracılığıyla tanışıp arkadaş olabilir bunda hiçbir olumsuzluk ben görmüyorum. Ha tabi o anıları gerçekten yaşadığımız arkadaşlarımızla aramızdakiler çok farklı :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kanka okadar küçükken güzel dostluklar yaptımki hala konustugum arkadaşlarım var onlarlada tost yerken taınşmışktık haha bölüşmüştük

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlığımız nasıl kuruldu bilmiyorum ama çok iyiydik. dışarıda maç yapardık. şimdi ise pek büyük sayılmam ama olsun :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben arkadaşımı yanlışıkla yere düşürüp kaşını patlatmıştım kaç yık oldu 12 yıldır en iyi arkadaşım :D

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
rastgele yaşıtlarımın yanına gidip ...'dan hoşlanır mısın deyip konu açardım

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
artık tüm arkadaşlıklar sosyal medya üzerinden öyle mahalle dostlugu falan kalmadı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben çocukluk arkadaşlarımla önce kavga edip sonra tanışmıştım. Bi 10 sene arkadaş kalıp sonra yeniden kavga edip ayrıldık. :(

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
mahalleye ilk taşındığımızda tek başıma top oynuyodum ve gelip beraber oynayalımmı diye sormuştu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...