Nasıl bir bypass kodlayabiliriz, hangi dil ile?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Battleye bypass için kodlamaya girişim attım, öğrenicem zamanla inşallah. En iyi dili ve tekniklerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Hangi dili kullanmam gerek ve hangisini öğrenebilirim kolayca vb. bilgiler.

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
pyhton var Java var kodlıcaksan eğer

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Driver kodliyacaksan C öneririm

Üye
6 HİZMET YILI
Pyhton durumu nasıl acaba? c++ tavsiye güzel gibi, pyhton öğrenmeye değermi peki?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bypass Bildiğim Kadarıyla Zor Ve Zahm@'li. Ama Mademki Girişmişsin İşe, Ingilizcen Varsa UC, MPGH gibi forumlarda yardımcı olan ve anlatan çok kişi var. GUIDEDHACKING denilen arkadaşlar var bide onlarda iyiydi yanlışım yoksa.

Üye
6 HİZMET YILI
Bypass Bildiğim Kadarıyla Zor Ve Zahm@'li. Ama Mademki Girişmişsin İşe, Ingilizcen Varsa UC, MPGH gibi forumlarda yardımcı olan ve anlatan çok kişi var. GUIDEDHACKING denilen arkadaşlar var bide onlarda iyiydi yanlışım yoksa.
İngilizcem iyi bir seviyede var ve öğrenebileceğime inanıyorum forumlara göz atıyorum şuanda zaten, tam zamanlı değil ama günde belli bir saatimi test kodlamaları üzerinde harcayacağım ne yapabildiğimi görmek için, test kodlamaları yaparken yeni şeyler öğrenebileceğime inanıyorum en kısa zamandada güzel bir seviyeye çıkmak hayalim şuanda.
Post automatically merged:

Birde Visual Studio olarak versiyon öneriniz varmıdır, community veya premium mu indirmeliyim sizce?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İngilizcem iyi bir seviyede var ve öğrenebileceğime inanıyorum forumlara göz atıyorum şuanda zaten, tam zamanlı değil ama günde belli bir saatimi test kodlamaları üzerinde harcayacağım ne yapabildiğimi görmek için, test kodlamaları yaparken yeni şeyler öğrenebileceğime inanıyorum en kısa zamandada güzel bir seviyeye çıkmak hayalim şuanda.

Birde Visual Studio olarak versiyon öneriniz varmıdır, community veya premium mu indirmeliyim sizce?
Reis Cok iyi yaparsın kendinede. dediğim gibi cok zahmetli ve bayağı bir süre uğraşırsın. ayrıca öğrendikten sonra bile 1-2 haftada patchlenebilir bypassın, ama iyi tarafından bak güncel bir battleye / eac bypassı 300-500 dolara satarsın yabancılara. madem seninde ingilizcen var değerlendir. bende ingilizce var da öyle bi sabır yok

Üye
6 HİZMET YILI
Bu kodlama işinde sabır önemli o kesin bir şey zaten :D Satmaya pek alakam yok ama öğrendiğimde belki private bypass yapabilirim özel istek üzerine onun dışında her şeyi public bir şekilde yayınlayacam, patchlanırsada update atarız yapacak tek şey yani değilmi, veya programı via dm olarak paylaşırım özel discord vb. aracılıkla bilemiyorum ama açık bir bypass yapıcağım.

Bu hayatı ciddiye almayan gerçek eğlenendir
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
phyton ve java dillerini kullanabilirsin

Bu hayatı ciddiye almayan gerçek eğlenendir
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tabiki değil, sabır lazım birde ingilizce :D

C++ Daha çoğunluklu öneri verildi, neden phyton ve java? Dahamı kolay veya dahamı etkili bir dil?
Kolay diyemem zor biraz zor olması onu daha etkili yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
şöyle kenarda durayım banada lazım bilgiler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...