Arkanda
Ultra Üye
Vahşice değil ya, olması gereken aslında. Keşke bunlara gerek kalmadan her işi düzgün yapabilsek...Milattan önce çıkan bir kanun bizim kanunlarımızdan daha iyi şuna bir bakarmısınız ya çıldıracağım gece gece
hammurabi kanunları 229. maddeye bakın buraya yazmam sakıncalı olabilir biraz vahşice çünkü..
yıllar ilerledikçe geriye giden tek ülkeyiz ya vallaHammurabi kanunları kısasa kısas üzerine kurulduğu için her konuda bu şekilde aslında birçok mantıklı madde var içersinde dediğin gibi eskiden daha mı gelişmiştik..
forumda sakıncalı gözükebilir diye öyle dedimVahşice değil ya, olması gereken aslında. Keşke bunlara gerek kalmadan her işi düzgün yapabilsek...
aynısını simdiki yüzyılda maalesef yapamayız ama bence cezalar daha caydırıcı olabilirdiVahşice değil ya, olması gereken aslında. Keşke bunlara gerek kalmadan her işi düzgün yapabilsek...
ya evet hukuktada öyleyiz adam bi suç işlicek 1 sene yatar paşalar gibi çıkarım kafasıyla herşeyi yapabiliyoraynısını simdiki yüzyılda maalesef yapamayız ama bence cezalar daha caydırıcı olabilirdi
eskiden daha iyiydik bence biraz nötr bakmak lazımMilattan önce çıkan bir kanun bizim kanunlarımızdan daha iyi şuna bir bakarmısınız ya çıldıracağım gece gece
hammurabi kanunları 229. maddeye bakın buraya yazmam sakıncalı olabilir biraz vahşice çünkü..
hahah evet katılıyorum burda 1 saat konuşurdum fakat ifade özgürlüğü olmadığı içinburda çok şey konuşurum da ss alınıp cimere atılmak istemiyorum umrumda değil hiç bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?