youtube da yazılım teknolojileri akademisi diye bir kanal var oradan öğrendim biraz uzun 101 videoluk ama çoğu videosu kısanasıl ogrenebilirm
şuan bende c++'ı oradan öğreniyorum ancak videoların sonunda hile yapmayı anlar miyim bilmiyorumyoutube da yazılım teknolojileri akademisi diye bir kanal var oradan öğrendim biraz uzun 101 videoluk ama çoğu videosu kısa
cheat engine kısmında sıkıntı çekiyorum c++' a başladım ancak cheat
önce c++ ı tam anlamıyla öğrenmek gerekiyor bence sonra hile programı nasıl yapılır diye başka videolarda varşuan bende c++'ı oradan öğreniyorum ancak videoların sonunda hile yapmayı anlar miyim bilmiyorum
Guided Hacking izliyorum ancak temelden öğrenmek istiyorum eğer temelden öğrenirsem, Guided Hackingin videolarında neyi ne için yaptığını anlarım diye düşünüyorum.cheat engine Guided Hacking youtube kanalından öğrenebilirsin. C++ için udemyden dersler alabilirsin takıldığın yerleri openai'ya sor yardımcı olacaktır iyi forumlar
en mantıklısını yapıyorsun bencedeGuided Hacking izliyorum ancak temelden öğrenmek istiyorum eğer temelden öğrenirsem, Guided Hackingin videolarında neyi ne için yaptığını anlarım diye düşünüyorum.
Guided hacking GH101 başlıklı videodan başlarsan temelden kurulum ve öğretim yapıyor yeterli ingilizcen varsa uygulamayı öğrenmeme gibi bir durumu söz konusu olamaz. Takıldığın yerler tam olarak neresi yardımcı olabilirimGuided Hacking izliyorum ancak temelden öğrenmek istiyorum eğer temelden öğrenirsem, Guided Hackingin videolarında neyi ne için yaptığını anlarım diye düşünüyorugu
mantikli olani bu gibi zaten, yazilim isi de fazla zaman gommek gereken bir is sonuc olarak yeni bir dil ogrenmek gibi. soyledigin gibi ilk c++ ogrenip sonra hile rehberleri izlersen daha yararli olur gibi.Guided Hacking izliyorum ancak temelden öğrenmek istiyorum eğer temelden öğrenirsem, Guided Hackingin videolarında neyi ne için yaptığını anlarım diye düşünüyorum.
dokümanlar pratikler youtube videoları
TeşekkürlerMerhaba oncelikle c#. İle gecmisin olmasi birtek algoritmalarda isine yarar kankam. C# ile C , C++, DevC++ cok farkli diller oncelikle senin DevC++ dan baslamani oneririm cunki c++ ne kadar karmasikda olsa icindeki terimler kafa karistirici DevCpp nin pek farki yok ama senin anlaman icin daha basot nerdeyse cpp ile aynidir
Post automatically merged:
Yani DevCpp ogrenebilecegin cok youtube kanali yok fakat sana bi kac kanal soyliyeyim
-Yazilim Birimi
-Yeni muhendis gibi
Yani DevCpp ogrenebilecegin cok youtube kanali yok fakat sana bi kac kanal soyliyeyim
-Yazilim Birimi
-Yeni muhendis gibi
LİNKİNİDE PAYLASAYİM SANA
YAZİLİM BİRİMİNİN LİNKİNİ BULABİLDİM SADECE KNK
-https://youtube.com/playlist?list=PLIHume2cwmHdFsJRo5oYG7yQ4NyUx43ql-
Bu oynatma listesini izleyebilirsin kolay gelsin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?