nasıl hızlı bir şekilde onaylı üye olunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yakın zamanda keşfettigim bu forum sitesinde hızlı bir şekilde onaylı üye olup lol sc denemek istiyorum ama 1haftada anca 11tane yazı yazabildim bunu nasıl hızlandırabilirm yada onaylı üye olmak bu kadar zormu? yardımcı olursanız sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hayır çok kolay bugün 1.30 saatte 40 tane konuda yardımcı oldum gayet kolay bildiğin veya iyi olduğun konuların yerlerine yorum atıp bilgi veriyorsun veya yardım ediyorsun yada senin sormak istediğin birşey varsa soruyorsun serice oluyor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hayır çok kolay bugün 1.30 saatte 40 tane konuda yardımcı oldum gayet kolay bildiğin veya iyi olduğun konuların yerlerine yorum atıp bilgi veriyorsun veya yardım ediyorsun yada senin sormak istediğin birşey varsa soruyorsun serice oluyor
denerim ama birçok konuda bilgim yok bilgimin oldugu konuları filtreleme özelligi varmı varsa nerede tarif edermisiniz

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bu tamamen size bağlı. Her hangi bir şekilde hızlı veya kısa yolu yok. Ne kadar alakalı-faydalı-düzgün ve bilgili yorumlar atarsanız, yorum sayınızda artar. Yani bu sizin vereceğiniz zamana bağlı dolayısıyla. Alakasız-spam-faydasız-gereksiz yorumlar atmaktan kaçının. Uyarı alırsınız bunlar için ve devamı halinde geçici olarak banlanırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...