knk ben afk çar kasıyodumSelam arkadaşlar. Yıllardan beridir metin2 ye hiç girmiyodum zaten öncesinde de full pvp serverlarda takıldım. Şuan metin2 aşırı değişmiş durumda. Fazla idrak edemedim şahsen. TR serverda nasıl hızlı level kasarım sizce ep çekmek mantıklı mı çekilse nereye harcanır. En kolay kasılan hava savaşçı diye biliyorum ama ninja oynamak istiyorum detaylı anlatım yapar mısınız yardımcı olmak isteyen kişiler))
o ne oluyor ta olarak kankaknk ben afk çar kasıyodum
Bazı dediğin o kişilerin hepsi aynı yöntemi anlatıyor bu şey gibi pc hızlandırma yazarsın herkes temp dosyalarını silin der ya o tarz iştebunun için bazı youtube kanalları var onlara göz atman bence daha yararlı olur
knk canavarların spawn olduğu noktata afk bırakıyodum auto cliker lao ne oluyor ta olarak kanka
Ya afk yöntemiyle hızlıca kasarsın ya da kendinden üst birisiyle anlaşıp sana destek çıkmasını istersin eğer denk geliyorsan görevlerede göz gezdir derimSelam arkadaşlar. Yıllardan beridir metin2 ye hiç girmiyodum zaten öncesinde de full pvp serverlarda takıldım. Şuan metin2 aşırı değişmiş durumda. Fazla idrak edemedim şahsen. TR serverda nasıl hızlı level kasarım sizce ep çekmek mantıklı mı çekilse nereye harcanır. En kolay kasılan hava savaşçı diye biliyorum ama ninja oynamak istiyorum detaylı anlatım yapar mısınız yardımcı olmak isteyen kişiler))
afk bırakmaktan kastınız nedir hocam onu soruyorumafk bırak yada hile aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?