Gittiğin yola inandıysan attığın adımlardan korkma
Uzman Üye
Dostum bu işlerden pek anlamam ama zor gibi görünüyor.Hazır hileleri indirip kurabilirsin
Benim zamanım yok işteyim kendim yapaım direk aç kapa ekleme yap falan dostum sende varsa yardımcı ol ?C++ öğrenmen gerekli.Kısa sürede ve kolay öğrenilebilecek birşey değil.
Rica ederim.Umarım amacına ulaşırsın.Bu arada kibarlığın için ben teşekkür ederimDostum ben kendimi geliştirmek daha iyi hileller yazmak istiyorum tamam bunlarda iyi hak yemem ama bende kendime ait bir hile isteiyorum ondan ama sağol yorumun için
Post automatically merged:
Benim zamanım yok işteyim kendim yapaım direk aç kapa ekleme yap falan dostum sende varsa yardımcı ol ?
Uc’de hazır source varHiç kodlama bilgin olmadan ya da daha önce hack/ reverse işleriyle uğraşmadıysan sana hazır soruce versek bile onla bir şey yapamazsın. Ki pubg mobile için source yok herhalde internette. Eğer kodlama biliyorsan forumdaki hile için plugin geliştirebilirsin.
Daha önce visual basic 2010 ile wolftü hilesi kodlaşmıtım başka sitelerden kodları alarak videolar izleyerek sence buda onlar gibi olurmu az biraz bilgim var biraz video izlesem biraz kod kendim yazsam bulsam felan ?Hiç kodlama bilgin olmadan ya da daha önce hack/ reverse işleriyle uğraşmadıysan sana hazır soruce versek bile onla bir şey yapamazsın. Ki pubg mobile için source yok herhalde internette. Eğer kodlama biliyorsan forumdaki hile için plugin geliştirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?