Uzman Üye
evet dostum izliyorum. hatta 2 rehberinide defalarca izledim fakat ben aynısını yapmaya çalıştığım zaman jungle saniyesinde geliyor ve beni kesiyorlar yada adam tam ulti atacagım yere flash atıyor veya önüne geçiyor failliyorum ve 1 wawe ugruna ölüyorum buda hiç worth olmuyor.R ni adamın tersine atıp kaçman gerektigini düşünüyorum bu tür durumlarda 2 kule arasında oldugun için minyonlarla beraber gelmeyecek adam en kötü R yi direk minyonlara basıp minyonları kesip kuleden 1 hit yiyip kaçabilirsin kaçamayacagın durumlarda ise gidip ölmen gerek zaten kuleye R ile minyonları kestikten sonra bausffs du sanırsam izliyorsundur büyük ihtimalde bu adamı izleyip kendine birşeyler katabilirsin(anlatmak için yazmadım fikir beyan ettim sadece o kadar lane bilgim çok çünkü kolay gelsin)
jungleın anında gelme olayı bana göre birazda sana bakıyor hocam, dedigim gibi pek lane bilgim olmasa bile jungle ı görmeden proxy yapmanın çok mantıklı olacagını düşünmüyorum adam senin ultinin önüne flash atıyorsada yapacak birşey yok sanırsam E vurup q ile kaldırıp kaçmaya çalışmaktan başka bir çare göremiyorumevet dostum izliyorum. hatta 2 rehberinide defalarca izledim fakat ben aynısını yapmaya çalıştığım zaman jungle saniyesinde geliyor ve beni kesiyorlar yada adam tam ulti atacagım yere flash atıyor veya önüne geçiyor failliyorum ve 1 wawe ugruna ölüyorum buda hiç worth olmuyor.
hangi eloda oynuyorsun knkevet dostum izliyorum. hatta 2 rehberinide defalarca izledim fakat ben aynısını yapmaya çalıştığım zaman jungle saniyesinde geliyor ve beni kesiyorlar yada adam tam ulti atacagım yere flash atıyor veya önüne geçiyor failliyorum ve 1 wawe ugruna ölüyorum buda hiç worth olmuyor.
demir 3 ama peakim bronz 4 low elo değiliz sadece tryhard oynamıyorumhangi eloda oynuyorsun knk
yüksek eloda daha rahat yaparsın bronzda insanlar keyfe kader oynuyor sorun sende değil bencedemir 3 ama peakim bronz 4 low elo değiliz sadece tryhard oynamıyorum
yüksek elo zaten?yüksek eloda daha rahat yaparsın bronzda insanlar keyfe kader oynuyor sorun sende değil bence
hocam o elodan çıkabiliyorsan hızlıca çıksan daha iyi olmazmı senin için(gerçekten o elodaysan tabiki) sionu o eloda durduramazlar zaten çerez işe yarıyormu bilmiyorumda o adamıda izleyebilirsin espor analizlerini falan arada tıklıyorum keyifli oluyor gold bi sionu analiz ettigi video vardı senin için faydalı olabilirdemir 3 ama peakim bronz 4 low elo değiliz sadece tryhard oynamıyorum
proxy ile heartsteelin alaka seviyesini arıyorumyapma bence heartsteel kas tek at
bunu dene.dam sana geldiginde o kule altına hızlıca ittigin farmları kaybedecek ve peşinden gelen farmlarıda kaybedecek birazını benim bildigim böyle lynx çerez izlersen daha iyi olur veya thebausffs o adam kitabını yazmış birisi biliyorsun ki
arkadaş thebausffs izledigini belirtmişti sanırsam hocam lynx çerezin sion analiz videosunu izlemek ise kesinlikle işe yarayacaktırdam sana geldiginde o kule altına hızlıca ittigin farmları kaybedecek ve peşinden gelen farmlarıda kaybedecek birazını benim bildigim böyle lynx çerez izlersen daha iyi olur veya thebausffs o adam kitabını yazmış birisi biliyorsun ki
bunu dene.
evet. Rehberlerinide izlemiştim ama ingilizce alt yazı olduğu için pek birşey anlayamadımarkadaş thebausffs izledigini belirtmişti sanırsam hocam lynx çerezin sion analiz videosunu izlemek ise kesinlikle işe yarayacaktır
ahahaha şanssızlık olmuş linklemek serbestmi bilmiyorumda dedigim gibi lynx çerezin gold bi sionu analizi var onu izlemenizi tavsiye ederimevet. Rehberlerinide izlemiştim ama ingilizce alt yazı olduğu için pek birşey anlayamadım
az önce izledim, ve 25 dakikalık bir videodan öğrendiğim tek şey adam kovalamamak gerektiği.ahahaha şanssızlık olmuş linklemek serbestmi bilmiyorumda dedigim gibi lynx çerezin gold bi sionu analizi var onu izlemenizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?