Süper Üye
Bizim turkler ya icerik uretmede sinir tanimiyoruz
hee ya bu 15. hesabım 2 gündür ban yiye yiye bi hal oldum :dsado mazo işlerbayabir hesap açman gerekece kanlaşılan
oyundan o kadar sıkılmış ki pubg girip gta oynuyor
4 oyunda aim açarsam anındahahhaha kaç oyunda ban yiyorsun
isim değişip duruyor ban yediğimden ama ismi ucangemilikaptan ucan..... gib iisimlerse o benim hele uçuyorsam garanti benimbekle id birakrsin gidrizjust for fun
Her ID de uçanla basliyorsa sıkıntı yok brom
hee ya bu 15. hesabım 2 gündür ban yiye yiye bi hal oldum :d
gta daha zevkli araba canı düşünce hesoyam yapıyom arabayla uçmaya devamkee
4 oyunda aim açarsam anında
isim değişip duruyor ban yediğimden ama ismi ucangemilikaptan ucan..... gib iisimlerse o benim hele uçuyorsam garanti benim
AhahhaQW:EQW:E id ban diyorsan temiz pc allahın iziyle id yediricem ama hwid ile kullanıyom yersem burada yemem xd
aim çok fena tek atıyor o zaman ya çok mu iyi
hee ya bu 15. hesabım 2 gündür ban yiye yiye bi hal oldum :d
gta daha zevkli araba canı düşünce hesoyam yapıyom arabayla uçmaya devamkee
4 oyunda aim açarsam anında
isim değişip duruyor ban yediğimden ama ismi ucangemilikaptan ucan..... gib iisimlerse o benim hele uçuyorsam garanti benim
Arkadaşım açıyor arabayla uçup millete çarpıp korna basıyoruz çok zevkli ve tabikide küfür yiyoruz
bizdede aynı bir ara arabalarla birbirimize çarpıp patlayarak ölmemiz yokmu qw.eQWeArkadaşım açıyor arabayla uçup millete çarpıp korna basıyoruz çok zevkli ve tabikide küfür yiyoruz
evtAhahhasinirlari zorluyorsun farkindamisin
xd knk şimdi aim uçma kapadım sağdece esp sarmıyor aim hızlı ban yediriyor uçma ban süresi biraz uzun sürüyor en azından trollük yapabiliyorum xdYani sen baya legit oynamak yerine oyuna kafa tutuyorsun. Yersin tabi banıçok da umrunda değil ama anladığım kadarıyla
arabayla uzaya çıkıyorum bi basıyorum sonra f basıyorum yere çakılp patlıyorlar bende ölüyorum çok hoşuma gidiyor patlayıp ölmeleri q.weQW:eQWYani sen baya legit oynamak yerine oyuna kafa tutuyorsun. Yersin tabi banıçok da umrunda değil ama anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?