Davetsiz Kişi
Süper Üye
Olur Tabi Ben Sadece Kolaylaştırmak İçin Ekledim Mail Falan Suan TempMailler Çalışmıyor O yüzden Yandex Falan Ekledim Oradan Açar Yaparsınız.Veya Pcdende Fake Hesap Açabilirsiniz Size Kalmışİlle uygulamadan mı hesap açmamız lazım önceden olan fake bi hesapla yapsak olmaz mı ?
Olmuyorsa öyle bir seçenek ekle lütfen .
Temp-Mailler Çalışmıyor Onları Kaldıracağım Yandex veya Gmail Seçenekleri Var Oradan Deneyin.Üzgünüz, hesabın oluşturulurken bir sorun oluştu. Lütfen birazdan tekrar dene. diyor
Yeni Video Gelecektir Takipte Kaldostum herşeyi yaptım giriş 100T fln tıklıyom reklamlardan sonra giriş ekranı çıkıyor ama girmiyor öyle kalıyor yanlış mı yaptım anlamıyorum ki
Suan Bazı Linkler Çalışmıyor Yakında Güncellenecektir.Eline sağlık , deniyorum hemen .
Niye Yalan Atayım Videolu Kanıt Var İnsta Verin Boş Hesabı Açık Atayım Takipçi Anlarsın Yalanmı Gerçekmi Olduğunubeyler yalan denemeyin
Yapan YapıyorHocam iyi güzel de para veren site de koymuşsun ama programa girmiyor haberin olsun reklamdan
Telefon Onayla Dediğinde Hemen Yeni Hesap Aç Sürekli Diyorsa 2-3 Gün Bekle Sonra Tekrar Yeni Hesap Aç Çalışacaktır.Kardesim 1 haftaya kadar yapiyodum ama simdi telefon onayla diyo
Evet ama 11mb çok birşey değilİlla telefona yuklemek gereklımı ?
beyler yalan denemeyin
nerden yalan yabeyler yalan denemeyin
Artık Giriliyor DostumHocam iyi güzel de para veren site de koymuşsun ama programa girmiyor haberin olsun reklamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?