Ne icat etmek isterdiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
görünmez olmak isterdim harry potterda ki gibi bir görünmezlik pelerini vs hoş olurdu :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bir şey icat etmek isteseydiniz ve bu icat ettiğiniz şey insanların şikayet ettiği eksik gördüğü şeyleri tamamlayan bir şey olsaydı, bu icadınız ne olurdu? İnsanlar genel olarak hayatta neyi yaparken neyden şikayetçi olurlar? Küçükte düşünün, büyükte bu bir kola için otomatik açacak veya ulaşım için yeni bir icat olabilir.
personel bir asistan telefon uygulaması gibi yapay zeka ne yapacaklarını tahmin edip hatırlatıp ve yardım edecek bir asistan

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bi gözlük isterdim böyle onu taktığında kimin yalan soylıyıp söylemedini anlamak isterdim .d

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bir şey icat etmek isteseydiniz ve bu icat ettiğiniz şey insanların şikayet ettiği eksik gördüğü şeyleri tamamlayan bir şey olsaydı, bu icadınız ne olurdu? İnsanlar genel olarak hayatta neyi yaparken neyden şikayetçi olurlar? Küçükte düşünün, büyükte bu bir kola için otomatik açacak veya ulaşım için yeni bir icat olabilir.
Seçim kazanacak bir başkan icat etsem çok hayır duası alırım

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
adaleti icat etmek isterdim çok gerekli birşey dünyamızda birinin köpeği biftek yerken birinin çocuğu çamurlu su içiyor :/

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben kendi klonumu icat etmek isterdim ben evde otururken onu diğer işler için kullanirdim
Post automatically merged:

Ben kendi klonumu icat etmek isterdim ben evde otururken onu diğer işler için kullanirdim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Işınlanmak güzel olurdu. Şuan ihtiyacım olan tek şey :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
portal inşa etmek isterdim şehirler arası yolculuk çekmek işkence o trafikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...