Onaylı Üye
görünmez olmak isterdim harry potterda ki gibi bir görünmezlik pelerini vs hoş olurdu 
personel bir asistan telefon uygulaması gibi yapay zeka ne yapacaklarını tahmin edip hatırlatıp ve yardım edecek bir asistanBir şey icat etmek isteseydiniz ve bu icat ettiğiniz şey insanların şikayet ettiği eksik gördüğü şeyleri tamamlayan bir şey olsaydı, bu icadınız ne olurdu? İnsanlar genel olarak hayatta neyi yaparken neyden şikayetçi olurlar? Küçükte düşünün, büyükte bu bir kola için otomatik açacak veya ulaşım için yeni bir icat olabilir.
Seçim kazanacak bir başkan icat etsem çok hayır duası alırımBir şey icat etmek isteseydiniz ve bu icat ettiğiniz şey insanların şikayet ettiği eksik gördüğü şeyleri tamamlayan bir şey olsaydı, bu icadınız ne olurdu? İnsanlar genel olarak hayatta neyi yaparken neyden şikayetçi olurlar? Küçükte düşünün, büyükte bu bir kola için otomatik açacak veya ulaşım için yeni bir icat olabilir.
adaleti icat etmek isterdim çok gerekli birşey dünyamızda birinin köpeği biftek yerken birinin çocuğu çamurlu su içiyor :/Bir şey icat etmek isteseydiniz ve bu icat ettiğiniz şey insanların şikayet ettiği eksik gördüğü şeyleri tamamlayan bir şey olsaydı, bu icadınız ne olurdu? İnsanlar genel olarak hayatta neyi yaparken neyden şikayetçi olurlar? Küçükte düşünün, büyükte bu bir kola için otomatik açacak veya ulaşım için yeni bir icat olabilir.