Çözüldü Ne zaman hileleri kullanabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
forumun içerisindeki hileleri 50 yorumdan sonra mı kullanabiliyorum onun dışında yapmam gereken herhangi bir şey var mı ? onun dışında anladığım kadarıyla belirli bir rütbe sistemi var sanırım 50 yorumdan sonra direk otomatik olarak hesabım yükseliyor mu ? yoksa admin veya yönetim ekibinden birinin gözleminden geçip ona göre mi hesabım yükseliyor ?

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
forumun içerisindeki hileleri 50 yorumdan sonra mı kullanabiliyorum onun dışında yapmam gereken herhangi bir şey var mı ? onun dışında anladığım kadarıyla belirli bir rütbe sistemi var sanırım 50 yorumdan sonra direk otomatik olarak hesabım yükseliyor mu ? yoksa admin veya yönetim ekibinden birinin gözleminden geçip ona göre mi hesabım yükseliyor ?
Merhaba hocam. Kullanmak istediğin hileye göre üyelik seviyesi değişiklik gösteriyor. Buradan kullanmak istediğin hilenin üyeliği ne ise ona göre kaç mesaj atman gerekiyor falan öğrenip ona da buradan bakabilirsin. Ayrıca gerekli şartları tamamladığında genellikle 1 saat içinde üyeliğin veriliyor.

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
üyeliğin otomatik olarak geliyor kanka fakat spam ya da gereksiz yorum yapmaman gerekiyor kurallara dikkat et aktiflik yükseltirken.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kanka yapman gereken basit foruma giricen milyon tane konu var spam yapmadan güzelce fikirini belirticeğin yorumlar yapıcan aynı benim sana şuan yardım ettiğim gibi böylelikle 2 güne bitirmiş olursun saatlik sadece 10 yorum yapabilirsin 50 yorum olduktan sonra 1 saat içinde otomatik veriyor iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
sanırım otomatik veriyorlar şahsen şuan eğleniyorum ve 20 mesaj sonra onaylı olacağım haydi hayırlı
basit foruma giricen milyon tane konu var spam yapmadan güzelce fikirini belirticeğin yorumlar yapıcan aynı benim sana şuan yardım ettiğim gibi böylelikle 2 güne bitirmiş olursun saatlik sadece 10 yorum yapabilirsin 50 yorum olduktan sonra 1 saat i
4yıldır şu foruma girip bitane yorum yapmamışız yav yazıklar olsun bize

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kaç yıllık kullanıcıyım ilk açtığım zaman tabi böyle şeyler olmadığı için girip hileyi yapıp çıkıyordum şimdi 4 5 gündür forumu kullanıyorum istediğim hileye ulaştım maksat muhabbet etmek böyle bir şey getirmeleri de güzel olmuş çünkü adamlar hile yapıp uğraşıyor adam geliyor hemen alıyor hileyi yapıyor foruma uğramıyor onlar istiyor ki bizim sitemizin insanı kullansın kısaca güzel bi sistem

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kaç yıllık kullanıcıyım ilk açtığım zaman tabi böyle şeyler olmadığı için girip hileyi yapıp çıkıyordum şimdi 4 5 gündür forumu kullanıyorum istediğim hileye ulaştım maksat muhabbet etmek böyle bir şey getirmeleri de güzel olmuş çünkü adamlar hile yapıp uğraşıyor adam geliyor hemen alıyor hileyi yapıyor foruma uğramıyor onlar istiyor ki bizim sitemizin insanı kullansın kısaca güzel bi sistem
daha önce üyelik onayı isteyen hile kulanmadığım için bilmiyordum böyle bir sistem olduğunu yoksa daha önceden katılımlarımızda olurdu

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kullanmak istediğin hileye göre değişir.
Gereksinimi yaptıktan sonra 1 saat içerisinde otomatik olarak üyeliğin veriliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
en baştan olması geren buydu zaten insanlar gelip hileyi alıp gidiyorlar buna bende dahil 4 yıldır kulanıyorum bu siteyi ilk defa rastladım onaylı üye sistemine lost ark oyununa başladım hileyi kulanmak istedim orda başıma geldi onaylı üye sistemi

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Evet super uye yetkisi den sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...