Neden host dosyamız bizden izinsiz değiştiriliyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Belli ki verilen cevaplar sizi tatmin etmemiş. Ben kısıaca gene cevap yazayım beyinsizlerin akıllarındaki soru işaretleri giderilsin. "Kendimize rakip görme, kıskanma, gelişmelerini engelleme" gibi bir durum söz konusu değil. Bize kimse rakip olamaz, bizim kadar kimse iyi olamaz. Türkiye'den bahsediyorum bu arada. TR nin kapasitesi ve malları belli sonuçta. Host dosyasına neden ekliyoruz ? Eğer biz bir siteyi host dosyasına eklediysek ya bize zamanında saldırmıştır, ya bizi zamanında host dosyasına eklemiştir, ya bizim hakkımızda sağda solda atıp tutuyordur, yada katagorilerimizi, footerdeki yazıyı veya içeriklerimizi çalmıştır, yada virüs paylaşıyordur. Biz 2010 dan beri bu alemdeyiz. Tam 8 sene. Siz veletlerin daha bilmediği, görmediği o kadar şey yaşadık ki. Şimdi lavuğun biri geliyor, ...cheats diye bir site var bu sitede host falan yok niye mh ekliyor ki diyor. Yav site yeni, sen yenisin. Ben o. ****** çocuğunu 5 yıldır tanıyorum. Biz kimsenin yanlışını unutmayız kardeş. Zamanı gelince herkes cezasını öder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...