Onaylı Üye
yani sıfır mail kurmama rağmen ban yiyor telefon no falan eklemiyorumBunun tek sebebi şu. OW banı yiyen hesabının mail, telefon,guard vs diğer hesaplarada kurarsan onlarda otomatikmen banlanır. Valve'nin kurallarına göre, eğer bir hesap ban yemişse o hesabın mailinde yada mobil guardında kayıtlı tüm hesaplar hile kullanmasa bile VAC ban yer.
yani nasıl mümkün olabilirki sıfır hesapta ilk maçta ow ban yiyorum maçı birisimi izliyor anlamına geliyor??fazla belli ettiğini düşünüyorum hileyi o yüzden ow ban yiyorsun.
deneyeceğim birazdanforumda vac log temizleyici var onu indirip temizle işine yarar.
Çok fazla rapor yiyorsun ve overwatch'a düşüyorsun. Seni izleyenler hile olduğunu anlıyorlar.yani nasıl mümkün olabilirki sıfır hesapta ilk maçta ow ban yiyorum maçı birisimi izliyor anlamına geliyor??
deneyeceğim birazdan
bu kadar kısa sürede overwatcha düşmem mümkünmü? çünkü henüz daha maç bitmemiş maç yeni başlamış ve ilk maçımÇok fazla rapor yiyorsun ve overwatch'a düşüyorsun. Seni izleyenler hile olduğunu anlıyorlar.
ilk maçtan overwatcha düşülmez başka bir sıkıntı var loglardan dolayı büyük ihtimal önceki oyunlarından dolayı ban yiyor büyük ihtimalle.Çok fazla rapor yiyorsun ve overwatch'a düşüyorsun. Seni izleyenler hile olduğunu anlıyorlar.
Bilemiyorum artık csgo da blacklist diye bir şey varsa belki o listeye girmiştir.ilk maçtan overwatcha düşülmez başka bir sıkıntı var loglardan dolayı büyük ihtimal önceki oyunlarından dolayı ban yiyor büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?