Krdeşim sistemini yeniledikten sonra hileyi bırakmayacağına göre .Benim asıl sebebim sistem kötü oldugu için berabet oynuyorum ve zevk almıyorum o yüzden hile ile oynuyorum en azından ucundanda olsa zevk veriyor
BırakırımKrdeşim sistemini yeniledikten sonra hileyi bırakmayacağına göre .
smruf geliyor evet ama biraz kendini geliştirirsen el emeği ile onlarıda yenebilriiz değil mi2 oyundan birinde hile geliyorda asıl her oyuna smurf geliyor ister istemez hile kullanmak zorunda kalıyorsun
akbey bunu beğendi ezilmek yok ezmek var öyle mi asdfsSebebi;
1) Zevk alıyorum
2) Smurfler beni eziceğine ben onları eziyorum
hile kullanıp kendini geliştirmek bence saçmalık kardeşim hile kullanmadan kendini geliştiremezsen hiç geliştirmezsin benim fikrim bu şekildeoyunda her yer smurf hile kullanmak sonradan bırakılacaksa etkili bence oyuncuların ne yaptığoını takip ediyosun bu şekilde de kendi oyununu geliştirebilirsin
HAHAHAHA kesinlikle öyle ezilmek bize göre değil Akbeysmruf geliyor evet ama biraz kendini geliştirirsen el emeği ile onlarıda yenebilriiz değil mi
Post automatically merged:
akbey bunu beğendi ezilmek yok ezmek var öyle mi asdfs
çünki biz osmanlı torunlarıyız diyormuşum asfasdfHAHAHAHA kesinlikle öyle ezilmek bize göre değil Akbey
kanka hep adamları vuruyorsun ne zevk varki bundarekabet die bişi kalmaz benceDaha zevkli
zevk adamları vurmakta değil ki üstün olduğun oyundan zevk alırsınçünki biz osmanlı torunlarıyız diyormuşum asfasdfkanka ben daha 600 yorumu 1yıla kasarım galiba
kanka hep adamları vuruyorsun ne zevk varki bundarekabet die bişi kalmaz bence
ne kadar üstün olursan ol bir süre sonra zevk vermeyi bırakır kizevk adamları vurmakta değil ki üstün olduğun oyundan zevk alırsın
bende bırakmıyor çoğunlukla her oyunu hileli oynarımne kadar üstün olursan ol bir süre sonra zevk vermeyi bırakır ki
sen alışmışsın demekki kardeşim bilek gücüne karşı gelmenin tek çaresi hilebende bırakmıyor çoğunlukla her oyunu hileli oynarım
her oyun smurf geliyor ben şuan plat 1 im zar zor çıktım nerdeyse her el karşı takımda ya reyna ya jett 40+ vuruyor bende bu durumdan bıktım süper üye olunca kullanıcam hileBen hala hile kullanmadım çünki yorum kasmaya pek mecalim ve zamanım yok arada gelip takılıyorum o kadar kullanmaya da karşıyım ama denemekte istiyorum
BENİM KULLANMAK İSTEDİĞİM NEDEN;
OYUNDA HİLELER ÇOĞALMAYA BAŞLADI ARTIK 2 OYUNDAN 1 İNDE HİLEGELİYOR VE ARTIK BİLEK GÜCÜ DENEN BİR ŞEY KALKTI BU YÜZDEN BENDE YÜKLEYİP BU HİLENİN NASIL İŞ GÖRÜĞÜNÜ MERAK EDİYORUM.
PEKİ SİZLER NEDEN HİLE KULLANMAK İSTİYORSUNUZ ? :d
bazen kendini gelistirmek falan yetmiyor adam senden yukarda cünkü senden iyi ben kotülerle kotü liginde karsılasmak istiyorum bu mantıkla gidip kendimi gelistirip ronaldo ile halısahada mı kapısayımsmruf geliyor evet ama biraz kendini geliştirirsen el emeği ile onlarıda yenebilriiz değil mi
akbey bunu beğendi ezilmek yok ezmek var öyle mi asdfs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?