- Yasaklandı
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
Need for Speed Payback sistem gereksinimleri,Need for Speed Payback,Need for Speed Payback,sistem gereksinimleri,Need for Speed Payback sistem özelikleri,Need for Speed Payback minimun gereksimleri,Need for Speed Payback max gereksinimleri,
Çok sevilen Need for Speed oyunu Electronic Arts tarafından alınan bir kararla bir daha Need for Speed oyunları yayınlanmayacağı söylenmişti. Ancak Need for Speed Payback oyunu ile tekrar buluşan oyun severler, farklı bir oyun deneyimi yaşıyorlar.Tabi ki, güzel grafikler ve ışıklandırmalar da, bu ayrıntı seviyesinin üzerine eklenince, yüksek sistem gereksinimi kaçınılmaz oluyor.
Evet arkadaşlar satın alma linkini veriyorum eğer iyibir sonuç ve sıkıntısız oyun için orjinal sayfasından indir
MİNİMUM:
İşlemci Intel i3 6300 @ 3.8GHz or AMD FX 8150 @ 3.6GHz
Bellek 6 GB RAM
Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 750 Ti or AMD Radeon HD 7850 – DX11 2GB
DirectX DirectX 11
İşletim Sistemi 64-bit Windows 7 or later
Depolama 30 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN:
İşlemci Intel i5 4690K @ 3.5GHz or AMD FX 8350 @ 4.0GHz
Bellek 8 GB RAM
Ekran Kartı AMD Radeon™ RX 480 4GB, NVIDIA GeForce® GTX 1060 6GB
DirectX DirectX 11
İşletim Sistemi 64-bit Windows 10
Çok sevilen Need for Speed oyunu Electronic Arts tarafından alınan bir kararla bir daha Need for Speed oyunları yayınlanmayacağı söylenmişti. Ancak Need for Speed Payback oyunu ile tekrar buluşan oyun severler, farklı bir oyun deneyimi yaşıyorlar.Tabi ki, güzel grafikler ve ışıklandırmalar da, bu ayrıntı seviyesinin üzerine eklenince, yüksek sistem gereksinimi kaçınılmaz oluyor.
Evet arkadaşlar satın alma linkini veriyorum eğer iyibir sonuç ve sıkıntısız oyun için orjinal sayfasından indir
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
MİNİMUM:
İşlemci Intel i3 6300 @ 3.8GHz or AMD FX 8150 @ 3.6GHz
Bellek 6 GB RAM
Ekran Kartı NVIDIA GeForce GTX 750 Ti or AMD Radeon HD 7850 – DX11 2GB
DirectX DirectX 11
İşletim Sistemi 64-bit Windows 7 or later
ÖNERİLEN:
İşlemci Intel i5 4690K @ 3.5GHz or AMD FX 8350 @ 4.0GHz
Bellek 8 GB RAM