Ultra Üye
Selam mh üyeleri..
Ben Hudzell
Bu konuda sizlere Need For Speed World'un oynanabildiğini
ve nasıl oynayabileceğinizi göstereceğim.
Bildiğiniz üzere Need For Speed World 14 Temmuz 2015'de kapatıldı,
Fakat 2018 yılında SoapBox ekibi kendi sunucularını oluşturarak oyunu tekrar aktif hale getirdi.
Daha kolay olması için resimli anlatım olarak göstermek istedim.
Bu konu size yardımcı olduysa beğenirseniz sevinirim
Not:Oyun tekrardan düzenlenirken P2W özelliği kaldırılmıştır yani oyun içi herhangibir satın alma işlemi yoktur. ve fotoğraf limiti olduğu için bazı fotoğrafları yükleyemedim
Not:Fotoğraflara tıklayarak büyültebilirsiniz
1.İlk olarak Bu linkteki siteye ilerleyin :
2.Download'a tıklayalım
3.Need For Speed World game files yazısının altındaki download'a basalım
4.İndirilen dosyayı klasöre çıkartalım
5.Tekrar sitedeki download kısmına dönelim ve Verify Hash dosyasını indirelim
6.Verify Hash dosyasını Need For Speed World'un dosyalarının bulunduğu bölüme kopyalayım açalım böylelikle eksik dosya varsa indirecektir
7.Doğrulama işlemi bittikten sonra esc tuşuna basıp çıkabilirsiniz ardından siteye geri dönüp Official Launcher'i indirelim
8.Dosyayı klasöre çıkartalım
9.Game Launcher dosyasını açalım (eğer nfs world'u site üzerinden indirmediyseniz üstteki seçeneğe tıklayınız)
10.I have installed nfs world'a tıklayınız,ve oyunun dosyalarını içeren klasörü seçiniz
11.birkaç tane sunucu vardır ama en çok türklerin bulunduğu ve oynanan sunucular ise World Online ve World Evolved V2'dir
Ben Hudzell
Bu konuda sizlere Need For Speed World'un oynanabildiğini
ve nasıl oynayabileceğinizi göstereceğim.
Bildiğiniz üzere Need For Speed World 14 Temmuz 2015'de kapatıldı,
Fakat 2018 yılında SoapBox ekibi kendi sunucularını oluşturarak oyunu tekrar aktif hale getirdi.
Daha kolay olması için resimli anlatım olarak göstermek istedim.
Bu konu size yardımcı olduysa beğenirseniz sevinirim
Not:Oyun tekrardan düzenlenirken P2W özelliği kaldırılmıştır yani oyun içi herhangibir satın alma işlemi yoktur. ve fotoğraf limiti olduğu için bazı fotoğrafları yükleyemedim
Not:Fotoğraflara tıklayarak büyültebilirsiniz
1.İlk olarak Bu linkteki siteye ilerleyin :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
2.Download'a tıklayalım
3.Need For Speed World game files yazısının altındaki download'a basalım
4.İndirilen dosyayı klasöre çıkartalım
5.Tekrar sitedeki download kısmına dönelim ve Verify Hash dosyasını indirelim
6.Verify Hash dosyasını Need For Speed World'un dosyalarının bulunduğu bölüme kopyalayım açalım böylelikle eksik dosya varsa indirecektir
7.Doğrulama işlemi bittikten sonra esc tuşuna basıp çıkabilirsiniz ardından siteye geri dönüp Official Launcher'i indirelim
8.Dosyayı klasöre çıkartalım
9.Game Launcher dosyasını açalım (eğer nfs world'u site üzerinden indirmediyseniz üstteki seçeneğe tıklayınız)
10.I have installed nfs world'a tıklayınız,ve oyunun dosyalarını içeren klasörü seçiniz
11.birkaç tane sunucu vardır ama en çok türklerin bulunduğu ve oynanan sunucular ise World Online ve World Evolved V2'dir