- Konuyu başlatan
-
Uzman Üye
Oynayan için eğlenceli karşısındaki rakip için sıkıntılı bi rework bence
Ya şöyle aslında güzel bir fikir ama bu kadar güçlü olursa oyunun dengesini ciddi anlamda bozar bir düzenleme ile reworkün gelmesi gerektiğini düşünüyorumGüzel rework ama ilk başta dengesiz olacaktır. ya sonradan nerflerle oynanmayacak hale gelecek ki insanlar bir süre sonra alışacaklardır karaktere ve da rework kaldırabilirler
Rakip için sıkıntılo olacağı kesin zatenOynayan için eğlenceli karşısındaki rakip için sıkıntılı bi rework bence
Dostum zaten çok güçlü olduğunu düşünüyoruz senin dediğin de olursa oyun ggyani bu tarz bir şey yapmaları güzel olmuş fakat mesela hem minyona yaratığa vb dönüşse hemde onun yerine içine girse üstüne tıklayarak kayn ultisi gibi sonra istediği zamanda çıksa combosunu atsa daha işlevsel olabilirmiş.
şampiyonun bütün potansiyelini ortaya çıkarması için mantıklı olurdu yani midin ortasında rede dönüşsen ne işe yarayacak doğru değil miDostum zaten çok güçlü olduğunu düşünüyoruz senin dediğin de olursa oyun gg
Onu bilmiyom tarayici ile gozukue mu yoksa farkli gozukur mu belli deil sanirimtotem de mi oluyor a olm mesela keşif çiçeği patlattık o totem kılığında totem olarak mı görüyoz anlamıyoz mu neeko olduğunu
Koridora farm olarak gang atmaktan bahsediyoruz biraz güçlü gibişampiyonun bütün potansiyelini ortaya çıkarması için mantıklı olurdu yani midin ortasında rede dönüşsen ne işe yarayacak doğru değil mi
Tarayıcı ile belli edilmiyorsun diye biliyorumOnu bilmiyom tarayici ile gozukue mu yoksa farkli gozukur mu belli deil sanirim
Rework sonrası zayıflatılır diye düşünmüştüm aksine daha da güçlenmiş gibi geldi bana. 245 k neekom var ve bu rework sonrası şahsen soğudum ben herodan. utanmasalar kuleye falan dönüştürecekler. ayrıca minyon yada orman yaratıklarını klonlamada istediğimizi seçme imkanı vermiyorNeeko Rework pbe de şuanda oynanıyor bence çok saçma güçlü olmuş siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?