Kıramaz ise emeklerim.@MÖ1ra Abim kırar bunu çöptur bu
Bilgin olmadigini kanitladigin icin tesekkur ederim. Peki o zaman lutfen dosyayi unpackle ve buraya at hadi bakalim2 obfuscator o kadar
Kullanilan sadece bir tane koruma var digerlerinin hepsi diger programlari karistirmak icin tipki senin kullandigin program gibiArkadaşlar gerçekten koruma kötü değil, ancak illa kırmak isteyen arkadaşlar varsa (ben kırmadan pek anlamam) size bilgi;
Koruma için birden fazla Obfuscator var (8 tane) ve bu çok mantıklı bir yöntem.
Kullanılan tüm Obfuscator'lar = Agile.NET , Babel.NET, Crypto Obfuscator, DotFuscator, Goliath.Net, SmartAssembly, Spices.Net, Xencode
ve anladığım kadarıyla her bir obfuscator'un bir özelliğini kullanmış.
İşte tüm bildiklerim ve tahminlerim, koruma mantıklı ve sağlam gibi duruyor iyi kırmalar.
Bu arada ben de .net dosyama (LightWeight V3 wolftü Hack) değişik bir koruma sistemi uyguladım ancak virüs gibi algılandı, bunun da sağlamlığını anlamak istiyorum. Kırmakta çok iyi olan arkadaşlar kırmaya çalışsın lütfen. Ayrıca çok virüslü görünüyor ama dediğim gibi koruma sisteminden dolayı. Güvenmeyen indirmeyebilir. Ama ben koruma yönteminin sağlamlığını anlamak istiyorum deneyen arkadaşlar bana sonucu özelden yazabilir.
Dosya Linki =Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kullanilan sadece bir tane koruma var digerlerinin hepsi diger programlari karistirmak icin tipki senin kullandigin program gibi
Hala yetersiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?