22 Ağu 2016 #1 hades918 H Üye Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Arkadaşlar Merhabalar Öncelikle Ben Hile kullanamıyorum wolftü İçin net framework 4.0 Yüklenilmiyor Allah Rızası İçin Yardım Edin...
Arkadaşlar Merhabalar Öncelikle Ben Hile kullanamıyorum wolftü İçin net framework 4.0 Yüklenilmiyor Allah Rızası İçin Yardım Edin...
22 Ağu 2016 #2 Thyphon T Uzman Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 237 Tepki puanı 217 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Biraz daha açıklayıcı olursanız yardımcı olabilirim. Hata vs alıyormusunuz ? Oyla 0 Olumsuz oyla
30 Ağu 2016 Konuyu başlatan #3 hades918 H Üye Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI MuhammeDalgali' Alıntı: Biraz daha açıklayıcı olursanız yardımcı olabilirim. Hata vs alıyormusunuz ? Genişletmek için tıklayın ... Abi Yüklenilmiyor Bilmiyorum Net Framework4.0 profil yükleniliyor diyor ama 1 saat bıraktım hep öyle Oyla 0 Olumsuz oyla
MuhammeDalgali' Alıntı: Biraz daha açıklayıcı olursanız yardımcı olabilirim. Hata vs alıyormusunuz ? Genişletmek için tıklayın ... Abi Yüklenilmiyor Bilmiyorum Net Framework4.0 profil yükleniliyor diyor ama 1 saat bıraktım hep öyle
30 Ağu 2016 #4 Thyphon T Uzman Üye Katılım 17 Ağu 2016 Mesajlar 237 Tepki puanı 217 Ödüller 9 9 HİZMET YILI hades918' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: Biraz daha açıklayıcı olursanız yardımcı olabilirim. Hata vs alıyormusunuz ? Genişletmek için tıklayın ... Abi Yüklenilmiyor Bilmiyorum Net Framework4.0 profil yükleniliyor diyor ama 1 saat bıraktım hep öyle Genişletmek için tıklayın ... İşletim Sistemin ney ? (TS Gelebilirsen daha rahat çözeriz.) Oyla 0 Olumsuz oyla
hades918' Alıntı: MuhammeDalgali' Alıntı: Biraz daha açıklayıcı olursanız yardımcı olabilirim. Hata vs alıyormusunuz ? Genişletmek için tıklayın ... Abi Yüklenilmiyor Bilmiyorum Net Framework4.0 profil yükleniliyor diyor ama 1 saat bıraktım hep öyle Genişletmek için tıklayın ... İşletim Sistemin ney ? (TS Gelebilirsen daha rahat çözeriz.)