Anyways
Süper Üye
Oluyor güzel dostum yenilendigi için tekrar aynı hesapla bile olabiliyorsun. (Boş yorum yapmayın)benim bildiğim aynı karttan 2. defa açamıyorsun
-Netfilix sitesine giriyorsunDostum bu olay tam olarak nasıl oluyor. Biraz detay verme şansın var mı? Link de şutlayabilirsin
Daha önceden kullandığın demişsin ama sıfır hesap açamıyor muyuz bu taktikle. İlk kez kullanacağım bir kartla yani-Netfilix sitesine giriyorsun
- ücretsiz kaydol tıklıyorsun
- bilgilerini giriyorsun
- daha önceden kullanmış oldugun netfilix kartı giriyorsun (ininal hariç hepsinde)
- 1 ay bedava kulanıyorsun
- üyeligimi iptal et diyorsun
Mişon complate
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Açabiliyorsun 0 hesap veya önceki veya yeni hesap farketmezDaha önceden kullandığın demişsin ama sıfır hesap açamıyor muyuz bu taktikle. İlk kez kullanacağım bir kartla yani
Yenilendi kelimesini neresini anlamıyorsun? Sende olmuyorsa benim sorunum değil. Birçok tanıdıgıma ve arkadaşıma verdim aynı kulanmış oldugu kartla tekrar oldu. 'İllegal işlerde takılmış' ne desem boş yurdum insanı..Netflix bunları kendi sistemine kaydeder ve bir daha o kartla 1 ay kullanamazsın. + Boş yorum yapmayın diye parantez açma benim kafamı bozma. Ben çoğu kredi kartı işlerini bilirim ve bu işlerde illegal takılmışlığım var. (BIN, Live CC, SQL Dumper vs..) Anlattığın method hiçbir şekilde çalışmıyor.
Evine teblikat gelirse yarın birgün hiç şaşırmaKardeşlerim ben 20 tl ye uhd netflix aldım hemde 1 senelik şuan 2 ay olacak otomatik parayı kesiyor kredi kartı bana ait değil. Ohh miss
Yazık insanlara hikaye anlatmaya devam... + Yenilendi yazmışsın zaten banka kartlarındada böyle bir method yok.Yenilendi kelimesini neresini anlamıyorsun? Sende olmuyorsa benim sorunum değil. Birçok tanıdıgıma ve arkadaşıma verdim aynı kulanmış oldugu kartla tekrar oldu. 'İllegal işlerde takılmış' ne desem boş yurdum insanı..
Ne yazıki engeleme sitede yok küçük kardeşlerim anlama sorunu hiç çekilmiyor..Yazık insanlara hikaye anlatmaya devam... + Yenilendi yazmışsın zaten banka kartlarındada böyle bir method yok.
Yakalandınmı hapis cezası + para cezasına çarptırılırsan görürüm ben seniKardeşlerim ben 20 tl ye uhd netflix aldım hemde 1 senelik şuan 2 ay olacak otomatik parayı kesiyor kredi kartı bana ait değil. Ohh miss
Bundan sonra cevap vermiyicem .IQ Seviyen belli ettin. Ne kadar boş bir insan olabiliyorsunuz hayret ediyorum. İyilik yapıp paylaşıyorum sahte ehehehhe olmuyor abi ehehhehe ilegal işlerle ugraşmış bide havalısın kardeşim kusura bakma ayıp ettim. Hazır cracklenmiş kredi kartlarını alıp ugraşmaya devam et .. Bu siteye girerken çok düşünüyorum senin gibiler yüzüne neyse..OMAIGGNDKIMOSKG birde böyle ss atıyor. Neyse senle daha fazla uğraşmayacağım.
Yenilendi kelimesini neresini anlamıyorsun? Sende olmuyorsa benim sorunum değil. Birçok tanıdıgıma ve arkadaşıma verdim aynı kulanmış oldugu kartla tekrar oldu. 'İllegal işlerde takılmış' ne desem boş yurdum insanı..
Post automatically merged:
Evine teblikat gelirse yarın birgün hiç şaşırma
Farklı hesap aç tekrar dene. ve visalar'da olmayabiliyor. Tekrar söylüyorum herkeste olucak diye bir kahide yok.. abi yalan söylüyorsun olmuyor ehehehe ...eski kartlarla denedim olmadı hani?
Yakalasalar Bile Hapis Cezasına Çarptıcakları Kanıtları Yok. En Fazla Para Cezası Olur. Oda Zor. İkiside Zor. Ben Brezilya'da Gözüküyorum.Yakalandınmı hapis cezası + para cezasına çarptırılırsan görürüm ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?