Bu aralar gelen dizi filmlere göre parasını hak etmiyor. Bu gidişle Türkiye de büyük kullanıcı kaybeder.Evet Yine Türkiye Yine Zam Belimiz Doğrulmadı Ama Böyle Fiyat Yükselte Yükselte Kaçak İzlemeye Zorluyorlar. İŞTE YENİ FİYATLAR;
Temel Plan: 45,99 TL'den 63,99 TL
Standart Plan: 69,99 TL'den 97,99 TL
Özel Plan: 93,99 TL'den 130,99 TL
Evet Arkadaşlar Durum Böyle Sizin Düşünceleriniz Nelerdir Yorumlara Bekliyorum
katılıyorum + bu kadar zam yapmanın ne anlamı var gelen geçen TR ye geçiriyor anlamıyorum ki.kesinlikle parasını hak etmeyen platformlardan birisi içerik olarak çok kısır ve çıkardıkları diziler ve filmler yeterli değil ilgi çekmiyor
bizi kaçak platformlara doğru sürüklüyor inşallah izlenmeler düşer zarar eder de fiyatı düşürmek zorunda kalırArtık çıkardiklari içerikler ilgimi çekmiyor dostum bence hak etmiyor bu kadar parayi gereksiz bir platform haline geldi
bu kadar keriz ve uykuda olan millet olursa geçirmeleri her fırsatta normal ucuz işçilik denilince akla ilk olarak ülkemiz geliyor maalesef ve artık vatandaşlarımız yurt dışına gideyim de tuvalet bile temizlerim modunda maalesef eskiden bilim insanı işinde ehli insanlar gönderirdik şimdi amele yetiştiriyoruz yurt dışınakatılıyorum + bu kadar zam yapmanın ne anlamı var gelen geçen TR ye geçiriyor anlamıyorum ki.
vallaha TR halkı olarak o yolun yolcusuyuzfilm cehennemine devam
zaten netflix ve diğer platformların kaçak izlenecek bir site var ordan izleriz bende iptal edicem ne gerek var bu kadar para vermeyeArtık bu paraları hak etmiyor kullanmayı bırakıcam
Yazık valla bizezaten netflix ve diğer platformların kaçak izlenecek bir site var ordan izleriz bende iptal edicem ne gerek var bu kadar para vermeye
Evet onlarda 1 Dolar yükseliyor bizde 19 TL yükseliyor .dCevap çok basit dolar kuru.
Şöyle gösterelim:
Temel Plan: 2,45 $'dan 3,35 $
Standart Plan: 3,73 $'dan 5,21 $
Özel Plan: 5,00 $'dan 6,97 $
Yani baktığınızda adamlar hala dünyada en ucuz hizmeti bize sağlıyorlar. Yapılan zam zam değil. Türk Lirasının değeri düşük.
Buda netflixin suçu değil. Ekonominiz düzgün olsaydı 1 birim arttırırdık diyolarEvet onlarda 1 Dolar yükseliyor bizde 19 TL yükseliyor .d
23 yılında şifre paylaşmak yasaklancak diyorlardı o da olmucak sanırımOrtak kullanınca pek de pahalı gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?