arkadaşlar selam şu
aşk 101 aldığı eleştiriler bence çok fazla ergen dizisi falan diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum bence güzel insanlar sadece ön yargılı davranıyor
izlendiğinde ben hoş buldum bence güzel öneririm
Başrol gay diye twitter'da hype aldı. Haber sahte çıktı ama reklamın iyisi kötüsü olmaz. O hype ile izlendi. Bence güzel değil zaten bu tür dizilere ergen dizisi gözüyle bakıyorum.
arkadaşlar selam şu
aşk 101 aldığı eleştiriler bence çok fazla ergen dizisi falan diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum bence güzel insanlar sadece ön yargılı davranıyor
izlendiğinde ben hoş buldum bence güzel öneririm
tabiki kişisel görüş ama Türkiye yavaş yavaş adını duyurmaya devam ediyor ve bu da gelişim aşamasında ki bi eylem dizilerde olsun filimlerde olsun gayet başarılı bir ülkeyiz
Başrol gay diye twitter'da hype aldı. Haber sahte çıktı ama reklamın iyisi kötüsü olmaz. O hype ile izlendi. Bence güzel değil zaten bu tür dizilere ergen dizisi gözüyle bakıyorum.
Evet fake hesap tarafından saçma bir tweetle de büyüdü. Ergen dizisi gözüyle bakmanın nedeni bence
günümüzdeki gelişim aşamasındaki çocuklar artık böyle şeylere özeniyor üzücü bir durum ve çoğunlukla özeniyor bu da kötü etkiliyor ergenler de bu şekilde takıldıkları için çoğunluk ergen dizisi gözüyle bakıyor