- Yasaklandı
-
Seçkin Üye
Sayko' Alıntı:helal olsun hoş duruyor
WhySperMachina' Alıntı:kusura bakmayın beyler ama hiç karışık değil acayip güzel olmuş instagramdada görmüştüm efsane olduğunu biliyordum bravo knk
GQQGLEE' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:kusura bakmayın beyler ama hiç karışık değil acayip güzel olmuş instagramdada görmüştüm efsane olduğunu biliyordum bravo knk
onunla beraber random resource kodlayın ban yemezsinşz random resourceciler qWQW W:QD
GQQGLEE' Alıntı:kardeş random resource derken güldürdün allah razı olsun random resource ne DW:QD:
GQQGLEE' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:kusura bakmayın beyler ama hiç karışık değil acayip güzel olmuş instagramdada görmüştüm efsane olduğunu biliyordum bravo knk
onunla beraber random resource kodlayın ban yemezsinşz random resourceciler qWQW W:QD
WhySperMachina' Alıntı:kusura bakmayın beyler ama hiç karışık değil acayip güzel olmuş instagramdada görmüştüm efsane olduğunu biliyordum bravo knk
BozkurtTeam' Alıntı:QWEWQ no logmuş
indirilen exelere fix atmak çok zor görevliler için ASDQWEWQ
LoadTheHackers' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:QWEWQ no logmuş
indirilen exelere fix atmak çok zor görevliler için ASDQWEWQ
indirilen exelerin hepsi aynı değil düzenleniyor neyse hileler çıkınca görürsün
önemli olan exe vb. gizlemek değil, Joygame .net framework , directx fark etmemesiBozkurtTeam' Alıntı:LoadTheHackers' Alıntı:indirilen exelerin hepsi aynı değil düzenleniyor neyse hileler çıkınca görürsün
log yemeyen bi yöntem var oda bu kardeş
http://prnt.sc/ewtgcx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?