Onaylı Üye
- Ödüller
- 4
beyler need for speed underground 2 save dosyası nerede bilgisi olan varmı yazablrmi
C:\Documents and Settings\SeDaTl\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 knk buraya atılıyor eger C de degılse D de dır bılgın olsunbeyler need for speed underground 2 save dosyası nerede bilgisi olan varmı yazablrmi
knk oynuyorum ben ya valla arkadaşlarla hamachiden birleşioz oynuozknk need for speed oynayanmı kaldı .![]()
teşekkürler reisneed for speed oynayanlar varmış iyi oyunlar dilerim
online mı giriyorsunuz nasıl la hamachi dedigine göre LAN sanırım çok merak ettim bende denerim amsdlşaksndknk oynuyorum ben ya valla arkadaşlarla hamachiden birleşioz oynuoz
knk ayn dedin gibi lan dan girioz arkadaşlarla sarıo bayaonline mı giriyorsunuz nasıl la hamachi dedigine göre LAN sanırım çok merak ettim bende denerim amsdlşaksnd
forza flan hikaye need for speed adamdır.knk need for speed oynayanmı kaldı .![]()
forza 4 iyidir agaforza flan hikaye need for speed adamdır.
Kanka youtube yaz yabancı kanallara bak genelde onlar veriyo böyle şeyleribeyler need for speed underground 2 save dosyası nerede bilgisi olan varmı yazablrmi
Evet kanka nfs carbon akıyor hala vallaknk need for speed oynayanmı kaldı .![]()
+1 buarada knk cidden forzadan daha iiforza flan hikaye need for speed adamdır.
çok teşekkürler kanka buldum eyw genedeC:\Documents and Settings\KullanıcıAdın\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 burdan yapabilrsin