60 alır en fazla başkada alcağını düşünmüyorumişlemci eski 70 den fazla fps alacağını düşünmüyorum
Oyunun optimizasyonu kötü diyorlar aslında optimizasyonniyi olsa daha yüksek alabilirim sanrm 5 gibi deniycem kaç verdiğini buraya yazarım herkes faydalanır az çok60 alır en fazla başkada alcağını düşünmüyorum
Bu tarz videolar genelde yanlış veriyor ekran karti disinda etkenler söz konusu sonuçta düşük alirsin dedikleri oyunlarda yüksek aldığım oldu. Yüksek alırsın dediklerindede düşük aldığım oldu.
1050 ti asus modelinde ısının en zorlayıcı oyunda bile max 75 gördüğünü biliyorum ısıdan yana sorun olmuycağını düşünüyorum. Bana şuan en önemlisi minimum 55-75 fps arasında olması90 ı görürsen öp başına koy ayreten oynadıkça dahada düşer ısındığı için...
300 kadar görüyor benim şuan stabil 170-200 bazen 300 o civarlarKnka konu ile alakasız kusura bakma ama bende valo için yeni bir sistem almayi düşünüyorum seninki böyle ne kdr bide benim ki i5 ama ekran kartı düşük i5 olmasına rağmen kaç FPS verir valo da CS de
Ozaman en sağlıklısı kendin indirip test etmenBu tarz videolar genelde yanlış veriyor ekran karti disinda etkenler söz konusu sonuçta düşük alirsin dedikleri oyunlarda yüksek aldığım oldu. Yüksek alırsın dediklerindede düşük aldığım oldu.
1050 ti asus modelinde ısının en zorlayıcı oyunda bile max 75 gördüğünü biliyorum ısıdan yana sorun olmuycağını düşünüyorum. Bana şuan en önemlisi minimum 55-75 fps arasında olması
300 kadar görüyor benim şuan stabil 170-200 bazen 300 o civarlar
Test sonucunu paylaşıyorum yüksek ayarlarda 70 fps ve üzeri alıyorum ama oyunun grafikleri bana gore forzadan sonra baya kötü gibi geldi heat serisi bence daha iyiydi resulation yükseltsemde pek bi değişen yok oyunda.Ozaman en sağlıklısı kendin indirip test etmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?