Knk nft gibi biraey onda puan var puanlarla vp kulaklik klavye falan aliyon veya amozon kodu falan öylebuff dediğin ne oluyor ?
Arastir mobilede indiruliyo diye biliyorumaraştırayım bakayım yotube da açıklaması vardır
Premium hesap almadan oynanmıyormuş. Ne gerek var oynamayaKnk nft gibi biraey onda puan var puanlarla vp kulaklik klavye falan aliyon veya amozon kodu falan öyle
Post automatically merged:
Arastir mobilede indiruliyo diye biliyorum
Bunlar hep paralı ücretsiz olanı yok mu ?
- Zoo Crypto – World. En yüksek kazanca sahip olan, en iyi NFT oyunu son zamanlarda Zoo Crypto olarak ön plana çıkıyor. ...
- Axie Infinity. Son zamanların en meşhur ve en iyi NFT oyunu hiç şüphesiz Axie Infinity oluyor. ...
- Alien Worlds. ...
- Upland. ...
- Sorare. ...
- Splinterlands. ...
- My DeFi Pet. ...
- Sandbox 3D.
bi göz at kanka iyi oyunlar iyi kazanmalar
hocam ücretsiz olanı bilmiyorum gerçekten ama bunlar zaten parasını çıkartıyor biryerden sonraBunlar hep paralı ücretsiz olanı yok mu ?
yatırımsız kazanabiliyor muyuz ?takip ettiğim proje var Metamon BattleRoyale 3şubatda çıkıyo pubg gibi düşün kazanınca nft atıyo
40 level üstüne çıkmadan para kazanamazsın ayrıca para vermeden para kazanmak zor bir village almadan bir klan olmadan sürekli pc başında kasman lazım madende kazdırmıyorlar sana rekabet çok herkes para için çabalıyor. 1 ay kasmadan bişey beklememek lazım. Benim oynadığım oyun basit günlük 1 saat yetiyor. 1 sezonda max 300 tl kazanabiliyorsun bunu pass+ yatırırsan 500 tl gibi rakamlar görüyorsun. ama sezon 2 ayda bir geliyorçok garip kimse mir4 ü yazmamış sanırım
bi bakın derim oyun parasını coine çevirebiliyorsunuz
fee ücreti çok fazlaymış. 1 ay kas anca fee ücreti çıkıyorGods unchained var bakabilirsiniz.
yazdım.Ben böyle birşeyi yeni öğreniyorum teşekkür ederim acaba nasıl kazanılıyor?
açıkladımnasıl para kazanıyorusnuz arkdaşlar bizede harçlık parası lazım detaylı yapıcak iş varsa dc atsın altıntı yapsın
bende sorguladım steam parası yoksa normal cash mı anladım
link ?Forumda bir kaç gün önce paylaşmışlardı genel off topic kısmında. Oradaki programlara bakabilirsin
3 gündür oynuyorum ama itemler çöp olduğu için satılmıyorRcket league var
onda da gass fee ücreti varmış. Çok kesiyor.Town Star var kazandıran araştırıp oynayabilirsiniz hocam
nerde bro40 level üstüne çıkmadan para kazanamazsın ayrıca para vermeden para kazanmak zor bir village almadan bir klan olmadan sürekli pc başında kasman lazım madende kazdırmıyorlar sana rekabet çok herkes para için çabalıyor. 1 ay kasmadan bişey beklememek lazım. Benim oynadığım oyun basit günlük 1 saat yetiyor. 1 sezonda max 300 tl kazanabiliyorsun bunu pass+ yatırırsan 500 tl gibi rakamlar görüyorsun. ama sezon 2 ayda bir geliyor
fee ücreti çok fazlaymış. 1 ay kas anca fee ücreti çıkıyor
yazdım.
açıkladım
link ?
3 gündür oynuyorum ama itemler çöp olduğu için satılmıyor
onda da gass fee ücreti varmış. Çok kesiyor.
blankos block party iştenerde bro
ÜcretliZoo Crypto World bakmanı öneririm kazanç sağlanıyormuş
valorant kazandırmıyor. rocket league de çok zor kazanmak 2 senelik hesapta 1 tane satış yok.valorant ve rocket ligde var diye biliyorum
yatırmadan kazanması imkansız gibi bişey bronze olmak için bile sürekli kazanmak lazım.thetan arena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?