benim krakerdi eti'nin acılı krakerini cok severdim ordan koymuştumNickname'nizin anısı var mı ? ya da nerden buldunuz vs. anlatın okuyalım
ben başlayayayım küçükken bizim mahallenin üstünde bi mahalle var caddesinde shek!l diye bi sweat t-shirt satan küçük bi mağaza vardı çocukluk aklı ozaman 9 10 yaşındayım hoşuma gitti tabi sonradan memory hackersi keşfettim aklıma bu nick geldi bunu koydum
Hayatımda hiç bir vasfım olmadığı için "Nix" Almanca'da hiç bir şey demek.Nickname'nizin anısı var mı ? ya da nerden buldunuz vs. anlatın okuyalım
ben başlayayayım küçükken bizim mahallenin üstünde bi mahalle var caddesinde shek!l diye bi sweat t-shirt satan küçük bi mağaza vardı çocukluk aklı ozaman 9 10 yaşındayım hoşuma gitti tabi sonradan memory hackersi keşfettim aklıma bu nick geldi bunu koydum
arkdaşımda bu nıck kulanııyorHayatımda hiç bir vasfım olmadığı için "Nix" Almanca'da hiç bir şey demek.
arkadaşın isim nearkdaşımda bu nıck kulanııyor
oda nıks kullanıyo ama sordum ona bı tanrıdan falan bahsettıarkadaşın isim ne
BaBaTekAtti cs1.6 da bulduğum 8 9 yıllık arkadaşımı buldumNickname'nizin anısı var mı ? ya da nerden buldunuz vs. anlatın okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?