nidalee de çalışıyormuYaptığım ''sivirmi caitmi'' anketinden sonra 20-30 maç sivir oynadım ve sivirin benlik olmadığını fark ettim, q tuturduğunda tek atan nidaleemi yoksa caitlynmi? ve ayrıca caitlynin ''savaş akademisi'' skini çok güzel geldi sırf skin için bile mainlerim.
(Not: nidalee'yle bir geçmişim var kendisini jg dışında top,mid,adc,sup gibi lanelerde oynuyordum)
Savaş akedemisi Caitlyn;
Cait > all derim susarımYaptığım ''sivirmi caitmi'' anketinden sonra 20-30 maç sivir oynadım ve sivirin benlik olmadığını fark ettim, q tuturduğunda tek atan nidaleemi yoksa caitlynmi? ve ayrıca caitlynin ''savaş akademisi'' skini çok güzel geldi sırf skin için bile mainlerim.
(Not: nidalee'yle bir geçmişim var kendisini jg dışında top,mid,adc,sup gibi lanelerde oynuyordum)
Savaş akedemisi Caitlyn;
Script değil elle oynicamnidalee de çalışıyormu
mehh caitide genelde midde oynamak için istiyorum nidalee midde güzel 2sininde güzel menzili var arada kaldımKanka biri Orman çarı, diğeri ise Adc. Nidale bence adc de oynanmaz, zorlanırsın. Cait'i öneririm.
Kanka Cait'in skillerini nasıl kullanıp, oynanmasını biliyorsan, kesinlikle Cait. Kastım mı güzel tokatlıyor oda oyunu.Script değil elle oynicam
Post automatically merged:
mehh caitide genelde midde oynamak için istiyorum nidalee midde güzel 2sininde güzel menzili var arada kaldım
cait tabikiYaptığım ''sivirmi caitmi'' anketinden sonra 20-30 maç sivir oynadım ve sivirin benlik olmadığını fark ettim, q tuturduğunda tek atan nidaleemi yoksa caitlynmi? ve ayrıca caitlynin ''savaş akademisi'' skini çok güzel geldi sırf skin için bile mainlerim.
Savaş akedemisi Caitlyn;
caitlynYaptığım ''sivirmi caitmi'' anketinden sonra 20-30 maç sivir oynadım ve sivirin benlik olmadığını fark ettim, q tuturduğunda tek atan nidaleemi yoksa caitlynmi? ve ayrıca caitlynin ''savaş akademisi'' skini çok güzel geldi sırf skin için bile mainlerim.
Savaş akedemisi Caitlyn;
kanka hangi mainde daha çok winrate oranın varsa oraya yönel ben jung mainim nida tercihimdir senin en sevdiğin rol ne ise onu tercih etmelisinYaptığım ''sivirmi caitmi'' anketinden sonra 20-30 maç sivir oynadım ve sivirin benlik olmadığını fark ettim, q tuturduğunda tek atan nidaleemi yoksa caitlynmi? ve ayrıca caitlynin ''savaş akademisi'' skini çok güzel geldi sırf skin için bile mainlerim.
Savaş akedemisi Caitlyn;
Cait bence kanka yaYaptığım ''sivirmi caitmi'' anketinden sonra 20-30 maç sivir oynadım ve sivirin benlik olmadığını fark ettim, q tuturduğunda tek atan nidaleemi yoksa caitlynmi? ve ayrıca caitlynin ''savaş akademisi'' skini çok güzel geldi sırf skin için bile mainlerim.
Savaş akedemisi Caitlyn;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?