Her hileden ban yersin no recoil olsun olmasın ama wallda biraz şüpheliyim sadece yetkililer izlerse ve raporlanırsan yersin büyük ihtimal ama recoil kesin yedittirir elbet bir gün.Açma derim.
knk güncelleme ile recoili hallederler ruhun duymaz
no recoil çok basit ve bariz ban sebebidir %90 ihtimal ban yersin ben açar açmaz yedim birazda sistemsel bir olay yani istediğin kadar kulan er yada geç yersin ban fakat wall olayı hiçç sıkıntısız adam akıllı wall ile oynarsan duvar arkasından yanlışlıkla adama ateş etmezsen kafayı böyle çok bari şekilde adam düşürmezsen kralı gelse wall olup olmadığını imkanı yok anlayamaz... ekran görüntülerin izlendiğinde izleyen mod lar adamları ve tüm olayları normal olarak görürler sadece senin karakterinin hareketlerine bakarak anlamaya çalışırlar)
Ben de senin gibi düşünüyorum sistemsel evet ama o zaman Guest hesap da kullandığımda neden oto ban yemedim onu anlamıyorum sadece.knk recoil sistemsel yani otomatik ban atıyor hele ki fixlerler ise reporttan baksalar bize sıra gelmez zaten
Beyler Kullandığınız PubgLite Hileniz Var mı ?
Norecoil ve aimbot'a muhtaç kalmak istemiyorsan, Takım arkadaşlarında hile olursa rahatlıkla win aldığın oyunlar olur. Solo oynuyorsan orasını bilemem dostum.
benim bildiğim tek şey recoil ve aim yeni gelmişti maça bile girmedim atış poligonuna girdim sadece 1 şarjör boşalttım o da tahtaya isabet ediyordum bakmak için düşün 1 şarjör bitmeden anında ban yedim hemde hileye de baya güveniyordum asıl karakterimle yedimGüncelleme de oturup tek tek reportlara bakacaklarını sanmıyorum milyonlarca reportlanan adamlar var. Hatta PubgM kendisi hile çıkarıp parayla satıyor. Bu yüzden de bende arapların içinden geçmek için kullanmak istiyorum. Ama yinede tereddütlerim var tabiki.
Post automatically merged:
Dediğinin aynısını aimbot içinde diyorlardı fakat uzun zamandır kullanıyorum hala yemedim. Bana artık ilgilenmiyorlar gibi geldi. Çünkü kendileride üretip satıyorlar artık. Ama sanırım yinede kullanmamak daha iyi olacak gibi. Eski usül devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?