25 Haz 2018 #1 ProRaze P Uzman Üye Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 167 Tepki puanı 26 Yaş 46 8 HİZMET YILI Sadece şarj takinca flaşh yaniyor ama telefona ekran gelmiyor aciyorum ama yinede gelmiyor batarya değiştirince flashi cok üzün süre acik kaliyor ekran siyah da kaliyor acilmiyor nasil cözebilirim cözzem daha iyi olur
Sadece şarj takinca flaşh yaniyor ama telefona ekran gelmiyor aciyorum ama yinede gelmiyor batarya değiştirince flashi cok üzün süre acik kaliyor ekran siyah da kaliyor acilmiyor nasil cözebilirim cözzem daha iyi olur
26 Haz 2018 Yasaklandı #2 Alkyoneus A DΣПIZ ΚIŁIC Banlı Üye Katılım 27 May 2018 Mesajlar 668 Tepki puanı 203 8 HİZMET YILI Telefon gitmiş büyük ihtimalle burdan yapacak çıkmaz uzmanına götür
26 Haz 2018 Konuyu başlatan #3 ProRaze P Uzman Üye Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 167 Tepki puanı 26 Yaş 46 8 HİZMET YILI yok öyle değil telefon flaşh yanip sönüyor ama ekran görüntü yok cözümleri telefonun tuşunun oraya metal bişey sıkıştırlıyor bi 2 video dan gördüm
yok öyle değil telefon flaşh yanip sönüyor ama ekran görüntü yok cözümleri telefonun tuşunun oraya metal bişey sıkıştırlıyor bi 2 video dan gördüm