Üye
APEX LEGENDShangi oyun kankam
bro düzgün çalışan anlaşılmayan ve tespit edilmeyen bi wall bulamadım yano recoil direk anlıyorlar ve hızlı ban atıyorlar tavsiyem sadece wall kullanman
wall hack bulamadım ve hwid bandan korkuyorum o yüzden yanaşmadım bildiğiniz çalışan wall hack var mıknk no recoil oyun dışı bi hile olduğu için yani oyunun aim komutlarıyla oynadıgı için ban atar normal wall hack kullansan daha iyi olur
No recoilden ban yersin ancak ahk yönlü mousunu x,y yönnüne doğru çeken bi sc hazırlarsan ban yemen o kadar hızlı olmaz diye biliyorumÖncelikle herkese merhaba fazla uzun bi yazı yazıp canınızı sıkmak istemiyorum direk konuya giriyorum geçenlerde unkowncheats sitesinde no recoil gui buldum fakat sıkıntılıydı biraz tuşlara basınca oyundan atması vs. ilk sorum:
1- NORECOIL guileri oyun tarafından yakalanıyor mu ve ban yiyebiliyor muyuz
2- Elinizde daha düzgün çalışan bir no recoil aim asistan var mı?
Herkese iyi forumlar!
diğim bu istede var ondadaa süper uye istiyor gunluk 10 tl ye var ama antibanı yok diye biliyorum anlık ban atabilirwall hack bulamadım ve hwid bandan korkuyorum o yüzden yanaşmadım bildiğiniz çalışan wall hack var mı
ahk yönlü 2 3 tane elimde hazır olan var fakat aksiyon anında mouseye tek tıkla aim kaymaya başlıyor aşağıya doğru ve 1 2 3 gibi tuşlara basınca oyunu alta alıyorNo recoilden ban yersin ancak ahk yönlü mousunu x,y yönnüne doğru çeken bi sc hazırlarsan ban yemen o kadar hızlı olmaz diye biliyorum
Do you have any working esp or wall hack?buddy i suggest you to only use esp and wallhack and enjoy the game
https://giphy.com/diukszntughve
bro sağlam çalışan bi wh bulamadım henüz bildiğiniz varsa paylaşırsanız mutlu olurumNo recoil ban riski yüksektir birde apex gibi bir oyunda çok belli olur wh kullanmanı tavsiye ederim iyi forumlar.
aynenapexte şuan genel olarak ban dalgası var şu sıralar dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?